donderdag 29 december 2016

Vitrage met plooiband

Voordelge vitrage bestel je bij ons. Wij hebben vitrage voor elk budget en interieur. Alle soorten Vitrage tegen bodemprijzen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bestel gemakkelijk en snel op beslist.


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Topkwaliteit kant en klare gordijnen tegen de laagste prijzen. Alle onze gordijnen zijn direct en snel geleverd uit eigen. Vitrage met plooiband Netjes afgewerkt Maat voor het plooien 600cm breed Geplooid ideaal voor raam tussen 250cm tot 320cm breed Hoogte 250cm Het gordijn is kant en klaar en kan gelijk opgehangen worden.


De bovenkant van het gordijn is voorzien met een plooiband. Door de touwtjes in de plooiband te trekken ontstaan er plooien in het gordijn. Dit is de nieuwste model van de nieuwe collecties.


De vitrage is 2centimeter hoog (kamerhoog), dat wil zeggen als uw gordijn niet hoger is dan 2centimeter dan heeft u alleen de breedte van uw gordijn nodig, geen gedoe meer met veel banen aan el.

Het hoogwaardige kant-en-klare gordijn van Fashionjoy is uitgerust met een universele vitrage , ook plooiband genoemd. Plooien met vlieselineband. Het band wordt tussen de stof genaaid waarna de plooien in het gordijn genaaid kunnen worden. Duploband is een smal plooiband , vooral geschikt voor vitrages. Gebruikt u dit band voor overgordijnen dan hangen de plooien vaak minder mooi.


De band is geschikt voor alle soorten plooien en zowel voor overgordijnen en vitrage. De band is stevig en dus ook prima gechikt voor platte plooien of vlinderplooien. Lage verzendkosten Nederland : € België : Wilt u iets bestellen, neemt u aub.


Ben je bezig met het kiezen of op maat maken van je raambekleding? Dan heb je ongetwijfeld ook gordijnbevestiging en gordijnaccessoires nodig. Denk verder aan insteekhaken, inschuifhaken, plooibanden, zoombanden, rimpelbanden en strijkbanden. Deze haakjes worden vooral gebruikt bij vitrages. Ze zijn licht en soepel en kunnen blijven zitten als u de vitrages wast.


Ze passen uitstekend in plooiband met platte- of opstaande lus, alsmede in rimpelband en de automatische plooibanden. Bekijk ons unieke assortiment vitrages. Zeker niet als je dat doet met behulp van ‘ouderwets’ gordijnplooiband.

Transparant plooiband wordt meestal gebruikt voor vitrages. Kant-en-klaar gordijnen met plooiband ophangen? Heb je hulp nodig met bij het opmeten of inkorten van kant en klaar gordijnen met plooiband ? Goed ontworpen gordijnen van hoge kwaliteit vind je bij IKEA. Kies uit onze ruime collectie gordijnen met of zonder embrasses in allerlei materialen en stijlen.


Aan de bovenkant zit een plooiband waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koor het gordijn kunt rimpelen. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen. De onderkant van het kant en klare gordijn kun je eenvoudig zelf op maat maken met het meegeleverde instrijkbare zoomband en de instructie. Het enige wat je vooraf hoeft te doen is de juiste maat en ophangsysteem bepalen.


Wil je een gordijn met plooien? Dan hangt deze vaak aan een rails. Een gordijn met ringen hang je aan een gordijnroede. Gordijnen met ringen: voordelig, handig en makkelijk!


Kwantum, daar woon je beter van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts