donderdag 8 december 2016

Vtwonen letterbak

Kies uit producten vanaf € 900. Shop Vtwonen tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel.


Naast zelf maken kun je natuurlijk ook letterbakken kopen. In de vtwonen shop vind je de vtwonen letterbak. Deze is gemaakt van massief grenen en gespoten in het wit. Hij is ook leuk voor in de kinderkamer.


Je kinderen kunnen daar alles wat ze verzamelen en mooi speelgoed in uitstallen. De vtwonen letterbak is groot van formaat en voelt zich overal thuis. Boven de bank, maar ook in de badkamer.


Vtwonen letterbak

We geven drie tips weg over het toepassen. Een extra grote letterbak voor de kleintjes, hoe leuk? De grenen letterbak heeft grote en kleine vakken. In onze shopgids vind je tips, inspiratie én jouw ideale letterbak , want we laten meteen de mooiste exemplaren zien! Letterbakken zijn functioneel, decoratief en stoer.


Deze letterbak -kast pronkt aan je muur met de mooiste spulletjes. Vul hem met kleine vaasjes, kaarten of servies. Met twee letterbakken naast elkaar in de badkamer heb je alle ruimte voor handdoeken en fijne beautyproducten. Vergeet er vooral niet een aantal dingen in te zetten die gewoon leuk zijn om naar te kijken.


Hier steekt het wit van de letterbak af tegen de donkergrijze muur. Het effect is helder en fris. De letterbak was van origine alleen bedoeld voor kinderen.


Deze XL letterbak uit de juniorcollectie van vtwonen heeft grote en kleine vakken, ideaal voor het tentoonstellen van diverse accessoires. Grote en kleine vakken in de nieuwe letterbak van vtwonen. Alles wat je lief is presenteer je in deze grijze. Je kunt de letterbak op een kast of bureau zetten en je meest dierbare woonaccessoires of andere items een prachtig podium in de letterbak geven.


Vtwonen letterbak

Nu is er gelukkig een XL versie en kunnen wij -volwassenen- er onze eigen verzameling in kwijt. Wandmontage is ook een optie voor de letterbak. Mooie grenen letterbak van het merk vtwonen. Afmetingen (lxbxd) 50x130xcm.


Stel je mooiste spulletjes tentoon in deze fraaie letterbak. Zo kun je uren kijken naar je favoriete spulletjes. Klantwaardering Bestel online! Aan de achterkant waren de potloodlijnen nog te zien die de maker had gebruikt als uitgangspunt voor dit zelfmaakproject. Geen idee hoe oud deze letterbak is, maar de maker was in ieder geval een trendsetter!


Hoewel deze letterbak ook erg leuk is aan de muur met wat kleine schatten erin, besloot ik hem nu te gebruiken als plantenbak. Het allerleukste is het om een letterbak helemaal zelf te maken. Natuurlijk hebben we een zelfmaakplan voor een letterbak.


Niet van hout, maar heel simpel van kerstbaldoosjes. Kerstballen eruit, kleine schatten erin. Wil je liever een groot exemplaar van hout? Een letterbak werd vroeger gebruikt in de drukkerij.


Tegenwoordig is het een echte eyecatcher in je interieur. Met de verschillende vakken kun je jouw mooiste spullen prachtig tentoonstellen. Ook de lightbox is een variant op de letterbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts