woensdag 21 december 2016

Trappenhuis behangen

Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! Wilt u weten wat de kosten zijn?


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Deze pin is ontdekt door Leonie Lakens-de Bruijn. Het laten behangen van uw trapgat kost een behanger meestal een halve tot een hele dag werk. De kosten voor een behanger kunnen meevallen in vergelijk met de tijd en moeite die u er zelf in moet steken. Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.


Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Wij zullen zelf behang en lijm aanschaffen.

This feature is not available right now. Onze trap naar boven maakt een draai. Boven aan onze trap kan ik met geen mogelijkheid het plafond en het stuk muur aan de andere kant van het trapgat bereiken.


Ik wil graag behangen en schilderen. Er staat hekwerk rondom het trapgat. Bij het behangen zijn er nog al wat handige tips en trucs te noemen. Hieronder vind je een selectie van de handigste tips bij het behangen. Reken van tevoren goed uit hoeveel rollen behang je nodig hebt.


Af en toe vraag ik mezelf af. Patroon behangen en met name fotobehang plakken is goed te doen. Eerst moet je het fotobehang op maat maken. Wanneer je fotobehang gaat plakken, moet je enkel letten op je loodlijn. Je wilt bij patroon behangen er zeker van zijn dat je patroon mooi recht is.


Daarnaast moet je letten op het patroon, hoe die loopt. De kwaliteit van het fotobehang was goed Mooi van kleur en geen vieze chemische geur. We vonden het wel jammer dat niet de HELE toegestuurde FOTO kon worden afgedrukt op ons aangevraagde behang.

Jullie gingen de foto indelen in delen. Wit vinyl behang is al voorradig. Trappenhuis is verder van oud behang ontdaan, muren zijn behangklaar. Je loopt er waarschijnlijk dagelijks op om van de ene naar de andere verdieping te komen, maar heb je er weleens. We gaan er vanuit dat u zelf het behang aanlevert.


Dat doen we niet omdat kwaliteit op de eerste plek komt. Om dat te garanderen moet de nieuwe laag over een goede ondergrond geplakt worden. Behangen jullie over oud behang heen?


Zit het verwijderen van behang bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts