vrijdag 16 december 2016

Geurkaars in blik

Bekijk ons unieke assortiment geurkaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Op zoek naar een housewarmingcadeautje of wil je de liefde vieren? En misschien is het tijd voor een verwenmomentje in de badkamer?


Onze luxe geurkaarsen zijn gemaakt met 1 essentiële sojaolie en pure extracten. Genoeg mogelijkheden om jouw tafel of nachtkastje knus te kunnen aankleden. Je kan kiezen uit de geuren fris katoen en jasmijn vanille. Voor 21:bestel is morgen in.


De Greenleaf geurkaars is gemaakt van natuurlijke soja, wat zorgt voor een lange en schone verbranding. De Greenleaf in blik is nieuw laat je minimaal uur genieten van een heerlijke geur in je huis.

Geurkaars in blik 1gram. Vraag stellen over geurkaars in blikje. Binnen circa één uur (op werkdagen) ontvangt u dan een reactie. Wilt u gelijk een antwoord op uw vragen, neem dan even telefonisch contact met ons op. Deze gezellige geurkaars in blik ruikt heerlijk naar abrikozen.


En niet onbelangrijk: de kaars in blik heeft een mooie cheetah wikkel. De fireflies geurkaarsen zijn echter blikvangers. De kaars heeft een diameter van cm.


Deze geurkaarsen branden met vijf kleine vlammetjes en roeten absoluut niet. De lontjes houden zichzelf op lengte. Door het grote oppervlak van de geurkaars geeft deze veel geur af. Wood fire geurkaarsen zijn 1 plantaardig, dus inclusief de geurstoffen.


Bomb Cosmetics geurkaars in een blik. Er wordt uitsluitend de hoogste kwaliteit was gebruikt om te zorgen voor de maximale geur en brandduur. Pure essentiële oliën zijn toegevoegd om de stemming te verhogen. Verder verkoopt Candlewoods stomp kaarsen van pure raapzaad was en bijenwas, zeer grote outdoor Rock kaarsen en vullingen voor XL glazen van plantaardige stearine, plantaardige houtvuur kaarsen in blik , die het echte gezellige haardvuur gevoel geven in de winter, en luxe geurkaarsen in glas van 1 plantaardige was met houten lont en RVS.


Super leuke geurkaars in blik. Het aantal branduren is uur.

Biologische soja geurkaarsen in blik van diverse merken. Met leuke teksten en diverse kleuren. Daardoor knisperen, knapperen en knetteren deze kaarsen tijdens het branden als een houtvuur in een open haard. Deze houten lont kaarsen zijn daarom super gezellig om te branden. Er hangt een magische geur in de lucht!


Lavendel houdt u ogenblikkelijk in haar ban en neemt u mee naar zuidelijke oorden. En dat ook in deze tijd van het jaar! Snel in werkdagen vanaf 1st. De geurkaars is te bestellen in zes verschillende aroma’s, namelijk: koffie, vanille, kaneel, sinaasappel, appel en citroen. Welke geur past het beste bij uw bedrijf?


Laat vandaag nog deze geurkaars in blikje bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat uw bedrijf gezien wordt. Het bestellen verloopt ontzettend snel en gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts