dinsdag 6 december 2016

Klok umbra

Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten? Klokken tegen lage prijzen. Bestel hier klokken online.


Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! De klokken zijn onderverdeeld in aparte rubrieken waardoor het zoeken naar de juiste klok een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Hang het uurwerk op en plak de metalen letters naar eigen idee om de klok heen. Dit kan in een mooie cirkel maar kan ook op een speelse manier. De grote cijfers van de klok zijn gebaseerd op de huisnummer bordjes.


Klok umbra

Een klok die in het oog springt, dat is de umbra ribbonwood wandklok! Met deze klok pak je het meteen groots aan. Je kunt hem overal neerzetten. Zoals de naam al verraadt, is deze wandklok geïnspireerd op een lint. Het beukenhout is gebogen als een lint en vormt op die manier deze elegante klok.


Doordat het precies twaalf keer gebogen is, kunt u de tijd ook nog eens gemakkelijk aflezen. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Vergelijk umbra klokken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Umbra Buddy Staande klok - zwart. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Frank heeft het grootste aanbod klokken voor jou!


Frank Wij gebruiken cookies om het winkelen bij frank. Altijd al je eigen klok willen ontwerpen? Deze wandklok heeft namelijk geen wijzerplaat, maar bestaat uit losse wijzers en een uuraanduiding die je naar eigen inzicht aan de wand kunt bevestigen. Doordat je deze klok zelf tegen een muur kunt plakken, kun je zelf bepalen hoe groot je hem maakt.


Klok umbra

Gemakkelijk te bevestigen De Blink wandklok is gemaakt van metaal. Van stille klokken tot klokken waar een leuk geluidje uit komt of een vogeltje uitkomt die een geluid maakt. Fotolijsten, behang, verf en meer! Haal vandaag nog die klokken in huis.


Vitra Vitra Spindle Clock Klok (Ø) Cm Spindle Clock Klok (Ø) Cm Spindle Clock Klok (Ø) Cm Spindle Clock Klok (Ø) Cmaakt je interieur bijzonder! De Spindle Clock wandklok van Vitra wordt gemaakt van massief walnotenhout en metaal. Hij heeft een diameter van 5centimeter.


Aluminium Analoog Balvi BRAUN Braun klok Braun wekker Digitaal EUROCHRON glas Grijs Heads Up Horloges. Koop deze Do it Yourself klokken voor 74. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Deze speels vormgegeven klok is vervaardigd uit hoogwaardig glanzend materiaal en beschikt over een wijzerplaat die bestaat uit twaalf stroken. De tijd is makkelijk af te lezen, omdat de metaalstroken fungeren als streepindex.


Het stijlvolle ontwerp staat hoe dan ook mooi! Het hout heeft een warme, knusse uitstraling. De metalen wijzerplaat maakt het een stoer exemplaar. Ribbonwood Wandklok Ø cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts