vrijdag 30 december 2016

Gordijnen waddinxveen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bezoek voor een vrijblijvend en deskundig.

Kosteloos advies en meten in Gouda en omgeving. Ervaar onze servicegerichtheid. Wilt u advies over een compleet nieuwe inrichting? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Eurohome Interieur. Onze showroom bij Waddinxveen bevat naast gordijnen en raambekleding ook een ruim assortiment aan mooie designmeubelen van hoge kwaliteit.


Kom naar onze showroom en laat u inspireren door onze uniek samengestelde collectie. Klassiek, trendy, stoer of toch tijdloos? Je gordijnen worden met heel veel plezier en op een duurzame wijze door onze vakmensen gemaakt.

In onze Experience Centers in Leeuwarden, Deventer, Eindhoven en Waddinxveen kun je alle stoffen bekijken, voelen en ervaren. Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label. Kom naar Woondecor Gouda, jouw binnenhuisadviseur in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen , om je te laten adviseren over de geschikte gordijnen voor jouw woning. Van der Linde voor wonen en slapen in Waddinxveen levert zonwering, PVC vloeren en boxsprings. Luxaflex, Moduleo en Morgana in Waddinxveen.


Gordijnen zijn echte sfeermakers in jouw interieur. Ons vakmanschap en de laatste mode voor het raam zijn de perfecte combinatie voor in jouw woning. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen , rolgordijnen, jaloezieën of bijvoorbeeld jaloezieën? Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


In onze winkel in Waddinxveen adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jouw gekozen stof past. Bij Van der Linde voor wonen en slapen vind je gordijnen met een ruime keuze in kleuren, materialen en dessins. Met onze ruime ervaring op het gebied van raambekleding kunnen wij u optimaal adviseren.


Raamdecoratie, gordijnen , vitrages, inbetweens in Waddinxveen. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsmerken. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw persoonlijke woonsituatie.


Onze vakmensen zorgen voor de perfecte afwerking bij u thuis.

Daarbij komt dat gordijnen ook zorgvuldig uitgezocht moeten worden met betrekking tot de rest van het interieur. Onze adviseurs geven graag advies over de beste stoffen van onze gordijnen uit Waddinxveen. Samen vinden we de mooiste gordijnen voor uw nieuwe interieur. Met meer dan 8gordijnen op kamerhoge lengte. Alle mogelijke maakmethodes in beeld en deze leggen we je graag uit.


Openingstijden: Iedere laatste vrijdag van de maand geopend tussen 10. Woondecor Gouda is de specialist op het gebied van woningtextiel in de regio Gouda, Moordrecht en Waddinxveen. Waddinxveen , Reeuwijk en omstreken om zijn producten aan de man te brengen. Gratis uur interieuradvies!


Toen ik jaar was, kwam ik bij mijn ouders in de zaak werken. Voor 5euro per meter worden uw gordijnen door ons top-atelier gevoerd en precies op maat gemaakt. Lees meer over onze werkwijze. Holland Haag is dé totaalleverancier op het gebied van gordijnen.


Wij hechten veel waarde aan “partnership” en gaan voor. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts