donderdag 1 december 2016

Grote glazen voorraadpot

Goedkope Glazen Voorraadpotten shop je nú op beslist. Kies uit 3producten vanaf € 50. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. En niet alleen potten en dozen, ook glazen en voorraadbussen.


Denk bijvoorbeeld aan een glazen cocktailpot. Of een kaas- of vleeswarendoos.

En naast voorraadpotten en voorraadbussen vind je ook koektrommels en theedozen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Grote glazen kerstboom voorraadpot NIEUW. De grote glazen voorraadpot met een giga inhoud van maar liefst liter komt uit onze Heritage-serie.


De voorraadpot is ideaal voor het bewaren (of decoreren!) van grote hoeveelheden. Vul de glazen pot met heerlijk verse koffiebonen, vrolijk gevormde Italiaanse pasta’s of zelfgemaakte chocolate chip cookies. Trouwens: waarom niet met allemaal?


Voorraadpot cookies - liter De lekkerste koekjes bewaar je in deze glazen pot.

In een voorraadpot bewaar je luchtdicht etenswaren waardoor deze langer vers blijven. Een glazen voorraadpot is erg handig voor het opslaan van voedsel omdat je in een oogopslag ziet wat er in zit. De meeste voorraadpotten zijn geschikt voor de vaatwasser waardoor deze makkelijk en snel schoon te krijgen zijn. Blokker heeft voorraadpotten en voorraaddozen in vele soorten en maten. Zo heeft Blokker bijvoorbeeld glazen voorraadpotten.


De potten zijn perfect voor iedere keuken en woonkamer. Deze voorraadpotten zijn ook ideaal als snoeppot. Organiseer en bewaar alles wat in je keuken rondslingert in onze leuke en nuttige potten en blikken. Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en roep de sfeer op van een ouderwetse snoepwinkel, of houd je thee en koffie vers in onze prachtig versierde blikken. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken.


Vandaag bestel morgen in huis. Een heerlijk grote pot waar je de koekjes in ziet liggen. De inhoud van de pot is 1. Dankzij het bijbehorende deksel kan de inhoud van de pot veilig bewaard worden. Ondanks zijn grote formaat geeft juist de dieprode kleur van de deksel een warme uitstraling.


Deze grote glazen voorraadpot met fraaie rode aluminium deksel en handige knop heeft een riante inhoud van liter. Een glazen opbergpot met een inhoud van liter, waarin je bijvoorbeeld een versgeperst sapje of een smoothie kunt meenemen.

Of vullen met koekjes, je losse muntjes of bloemen. Let op: de mason jar is niet geschikt voor warme dranken. Pakketje was goed verpakt. Voor 21:bestel is morgen in. Je vindt het bij Albert Heijn.


En je ziet meteen wat en hoeveel er nog in zit! Sorteren Gekozen filters: 1. Vind de beste selectie grote glazen voorraadpot fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grote glazen voorraadpot voor de dutch luidspreker markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts