woensdag 21 december 2016

Balkonscherm glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 175.


Wij maken diversen soorten balkonschermen , privacyschermen en balkonafscheidingen. Balkonbeglazing: glazen balkonschermen als schuifwand. Door het plaatsen van balkonbeglazing creëert u een buitenkamer die u afschermt tijdens elk seizoen en zodoende bescherming biedt tegen kou, wind en regen. De opvouwbare schuifwanden zijn eenvoudig te bedienen. In een handomdraai creëert u namelijk een glazen schuifwand óf juist een opening.


Bij ieder appartement is een balkonkamer een enorme troef: de op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht, wat er voor zorgt dat u in weer en wind van uw uitzicht kunt genieten. Wij realiseren alle werkzaamheden op het gebied van balkon-, balustrade- en terrasbeglazing. De transparente vleugels kunnen met een simpele draai-schuifbeweging naar links of rechts verplaatst worden. Balcony staat voor het leveren van glaswerk op maat.


Balkonscherm glas

Doordat het beglazingssysteem voor 1 geopend kan worden. Bent u geïnteresseerd in een balkon voorzien van glas ? U kunt op onze website heel gemakkelijk een prijsopgave aanvragen. Ook kunt u langs komen in onze showroom, zodat wij kunnen kijken wat voor soort glazen wand geschikt is voor uw wensen. Bijkomend voordeel van het gebruik van kunststof glas voor een balkon is dat ook de wind wordt tegengehouden.


Hierdoor dient het balkonscherm tevens als windscherm. Materialen voor een balkon met kunststof glas. Op vakkundige wijze leveren én monteren wij onze balkonschermen , zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw balkon.


Dankzij de glazen wanden en glazen windschermen van Verano kunt u nog langer op het terras of balkon genieten! Ook ideaal voor restaurant terrassen en strandpaviljoens. Nergens goedkoper én montage door heel Nederland. De glazen wanden en glazen windschermen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.


Als je binnen dagen van de aanschafdatum niet tevreden bent met het product kun je hem terugsturen en je geld terug krijgen. De glazen panelen openen gemakkelijk met een handvat soortgelijk aan het handvat van een autodeur. Voor de laagste prijs op Beslist. Zodra deze geopend wordt, schuiven de glazen panelen gemakkelijk richting de muur en vouwt u deze gemakkelijk tegen elkaar opzij. Alle glazen panelen kunnen opzij worden gekantel maar u kunt ook een deel dicht laten voor gedeeltelijke bescherming.


Een waardevolle investering aangezien balkonbeglazing de betonnen delen langdurig beschermd tegen weersinvloeden als water en wind. Een geïsoleerd profiel is geluidswerend tot 45dB waardoor er geen last is van geluidsoverlast bij stedelijk wonen. Dit beperkt het onderhoud aan een privacyscherm van volledig glas tot het minimale. Een dergelijke coating kan door een ieder opnieuw worden aangebracht en bestaat uit natuurlijk afbreekbare stoffen. Nooit meer schilderen aan uw privacyscherm?


Kies dan voor het Frost XL hard glazen privacyscherm. De glazen balkonschermen zijn een mooie oplossing om uw balkon af te schermen voor win regen en kou. U kunt nog vaker op uw balkon zitten en het hele jaar door genieten van het buitengevoel. Met een balkonscherm van glas zit je beschut tegen alle kou en nattigheid van buiten. Het balkon wordt een verlengstuk van uw woning.


Balkonscherm glas

Daarnaast zorgt een glazen afscheiding ervoor dat omgevingsgeluiden worden gedempt en fungeert het ook meteen als extra isolatie van de woning. Zo kun je ook nog op de energiekosten besparen! Een balkonafscheiding van glas geeft je balkon tevens een luxe.


Balkonschermen zijn ideaal als aankleding van je balkon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts