maandag 5 december 2016

Philips dab+

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Philips DAB prijzen vergelijken. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Het lichtgewicht ontwerp en de mogelijkheid om de radio te. Kijk eventueel bij Sony of alle andere radio merken. Bij een radio is het geluid het belangrijkste en dat wordt door radiofabrikanten nogal vaak vergeten.


Hij gaat ook best luid als het nodig is. Jij als luisteraar hebt meer keuze en informatie en geniet van een heldere en kraakvrije geluidskwaliteit. De tijd en het alarm stelt u eenvoudig in met de drie knoppen op de voorkant. Van binnen zit de radio echter. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dan kunt u de radio ook gebruiken daar waar geen wifi is.

Zo wordt je wakker met je favoriete radiozender met uitstekend geluid. DAB-radio zorgt er voor dat je kunt genieten van heldere en kraakvrije radio waar je maar bent. Hierdoor is de ontvangst ruisvrij. Klaar met het luisteren naar de radio?


Zo is hij overdag helder, maar dimt hij als het avond wordt voor een comfortabele kijkervaring. En revanche vous entendrez le son de la FM! Echt een mooi modern ontw. Breng die goede oude tijd terug met deze Original-radio.


Bovendien kunt u via Bluetooth draadloos muziek streamen vanaf smart-apparaten. Zeker als je onderweg bent, dan is de ontvangst van FM-radio op sommige plaatsen minder goed. Je hebt van Groningen tot Maastricht een goede ontvangst van landelijke en regionale stations.


Je kunt tot voorkeurszenders instellen, zodat je nooit lang hoeft te zoeken naar je favoriete radioshow. De radio werkt op batterijen, waardoor je hem overal in huis neerzet. Met deze radio kun je zowel digitale zenders als zenders van de FM-radio gratis via de ether ontvangen. Doordat de audiostroom wordt samengeperst, is de ontvangst zonder gekraak en is het geluid van betere kwaliteit dan bij de analoge radio. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Deze radio, gemaakt van hoge kwaliteit hout heeft een modern en minimalistisch uiterlijk. Een ezel stoot zich in het gemeen niet 2x aan dezelfde steen”, zou je zeggen. Zo stream je muziek naar de radio.

Get the best of radio wherever you go. Lightweight, pocket-sized and featuring a built-in rechargeable battery, this radio makes an ideal travel companion. Dankzij het compacte design en gewicht is deze draagbare radio overal mee naar toe te nemen.


Speel je eigen muziek af via een C USB of AUX-ingang. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site. Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts