donderdag 22 december 2016

Wijnrek landelijk

Kom naar de Wijnrekken Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Bekijk Het Volledige Aanbod Van Wijnrekken Op Cookinglife. Kies uit 2producten vanaf € 150. Bestel hier Wijnrekken vanaf € 5. Alle soorten en maten Wijnrekken.


Robuuste wijnrekken hout metaal landelijk horeca keuken bar. Deze prijs is per stuk en inclusief btw. Halheeft weer heel veel mooie spullen binnen gekregen!


Op onze website kun je inspiratie opdoen, producten worden exclusief aangeboden in onze woonwinkel. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Wijnrek landelijk

Daarnaast is het natuurlijk een ontzettend mooi en authentiek wijnrek. Het brengt direct sfeer in het huis waar het wijnrek komt te staan en dat valt mensen op. Het is dan ook echt een zogeheten blikvanger. Door de flessen in een wijnrek te leggen bespaar je ruimte en liggen je flessen stabiel.


Het verschil tussen wijnrekken is vooral het materiaal en het aantal flessen dat er in past. Qua materiaal kies je bijvoorbeeld uit metaal of hout. Wat betreft het aantal flessen is de keuze bijna.


Wijnrek landelijk

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Ontdek wat onze beste wijnrekken zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Wijnrekken landelijk en brocante Wijnrekken in landelijke en brocante stijl voor zowel liggende als staande wijnflessen.


Als je een wijnliefhebber bent en niet beschikt over een wijnkelder, dan zijn onze wijnrekken misschien wel de ideale oplossing voor jou. De robuuste metalen versiering die dient als een decoratieve top voor dit rek,. Dit komt door een strekkende voorraad. Landelijke Buffetkast met Wijnrek Wit. De levertijd van vandaag kan dus korter zijn dan die van morgen.


Wijnrek landelijk

Hierdoor raden wij u altijd aan om contact met ons op te nemen voor een specifieke levertijd van dit product. Wijn kan ook bewaard worden in een wijnkoelkast. Het grootste voordeel van de wijnkoelkast is dat deze de wijn daadwerkelijk koelt en koel houdt. Dan is dit Houten wijnrek voor flessen zeker iets voor u! Dit wijnrek is gemaakt van grenenhout en is voorzien van een wit bovenblad.


Het houten wijnrek biedt plaats aan maar liefst wijnflessen, ideaal dus voor de echte wijnliefhebber! Een wijnrek is ideaal voor het opbergen van flessen wijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts