woensdag 14 december 2016

Vht verf dealers

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Ook VHT verf voor het spuiten van bekleding, dashboards, hemels en andere interieurdelen treft u hier aan. We leveren VHT naar België voor slechts €95. GRATIS verzending vanaf €7- Anders slechts €(NL) – betalen via iDeal, Credit Car Mr.


Koop en verkoop vht eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Zoals engine paint ,exhaust paint, Wrinkle paint enz. VHT engine enamel is motor verf geschikt voor alle soorten motordelen en hittebestendig tot 2graden. Uitermate geschikt voor het spuiten van kleppendeksels, carterdelen, cylinderkoppen en onderdelen zoals motorbeugels, stuurhuizen etc. Feel free to call your local retailer to discuss product availability or to place an order.


Voor hitte of warmte bestendige verf heb je toch juist geen grondverf nodig, anders werkt het toch niet? Tenminste, dit stond juist op de busjes van Motip. Die VHT verf heb ik geen ervaring mee, Motip wel en dat is echt rotzooi. Ben zelf erg fan van Rustoleum. Jaren geleden mijn blok mee gedaan en het ziet er nog steeds prachtig uit.


De verf in de VHT Engine Enamel spuitbus staat bekend om zijn hoge kwaliteit, uitstekende duurzaamhei superieure weerstand tegen hitte, roest, zout en chemicaliën. Hittebestendige verf spuitbus voor motorblok. De VHT Engine Enamel spuitbussen bevatten een speciale hittebestendige verf die speciaal ontwikkeld is voor het spuiten van motorblokken. Het assortiment bevat ook producten voor het spuiten van interieurdelen, verf met een chrome of geanodiseerd effect en diverse producten voor het strippen van verf of voorbehandelen van onderdelen. Hier vindt u diverse hittebestendige lakken van VHT.


VHT Wheel Paint Spuitbus is een velgenlak die hittebestendig is tot 121°C. VHT spuitbussen zijn speciale hittebestendige verven in spuitbus. VHT is afgekort, en staat voor Very High Temperature.


VHT is een professioneel merk uit Amerika en is gespecialiseerd in het produceren van lakken in spuitbus die bestand zijn tegen hoge temperaturen.

VHT Wrinkle Plus Spuitbus is een krimplak die hittebestendig is tot 177°C. Deze VHT Krimplak Spuitbussen zijn speciale verf sprays voor het spuiten van motorblokken, kleppendeksels etc. VHT is een kwalitatief hoogwaardig merk uit Amerika en levert hittebestendige lakken voor diverse toepassingen.


Eenvoudig een professioneel resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts