zondag 11 december 2016

Ophangsysteem bezems

Eenvoudig bestel snel bezorgd! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bekijk ons gehele klusaccessoires ssortiment online. Morgen al in huis vanaf €0.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Ophangsysteem voor bezems en borstels. Het ophangen van uw stelen, bezems en andere borstelmaterialen is cruciaal voor het hygiënisch opruimen hiervan. Handig ophangsysteem voor het ophangen van uw bezems , borstels en veger en blik.


Bezem ophangsystemen Ruim aanbod van alle grote merken check;. Klem voor ophangsysteem Vikan. Dit artikel is momenteel niet beschikbaar. Een nette werkplek gaat in bijna alle gevallen gepaard met orde en netheid.


Dit is niet alleen van belang voor veiligheid op de werkvloer maar tevens biedt dit in de meeste gevallen ook winst in efficiëncy en een verlenging van de levensduur van uw borstels, bezems en stelen. Tuingereedschapshouder – bezemhouder – 1x mm.

Om uw bezems , vloertrekkers en andere borstels netjes en hygiënisch te kunnen ophangen heeft Wola een mooi en praktisch ophangsysteem voor bezems. Dit ophangsysteem is verkrijgbaar in meerdere breedten. Kinzo ophangsysteem voor stelen Handig voor in de schuur, bezemkast, etc. Voor alle stelen met een diameter van 1- 35mm. Geschikt voor tuingereedschap, bezems.


Een zachte bezem of een harde bezem ? Bezems bestaan uit een steel en een borstel. De borstelharen zijn hard of zacht. Of je een harde bezem of een zachte bezem nodig hebt, hangt af van de ondergrond die je wilt gaan vegen. Voor een stoep of oprit koop je het beste een straatbezem of een harde bezem.


Dat kunnen we ons voorstellen, daarom hebben we alle soorten bezems even bij elkaar geveegd en op een rijtje gezet. De kamerveger – de zachte bezem Haal je de bezem letterlijk door je huis, dan kan je beter een zachtere borstel hebben. De kamervegers bij Welkoop zijn zacht en dus goed voor gladde en gevoelige oppervlakken. Compleet Toolflex ophangsysteem voorzien van steelklemmen.


Wil je ook je grotere gereedschap veilig en handig opbergen? Op een handige rail hang je eenvoudig je hark, schoffel en bezem op. Door de rubberen klemrollen hangt al je materiaal altijd stevig vast.


En je voegt gemakkelijk extra rollen toe als je meer gereedschap hebt gekocht.

De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Losse haken en draden en andere producten om het ophangsysteem nog verder uit te breiden moeten nog bijgekocht worden, indien voorradig natuurlijk. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts