maandag 26 december 2016

Hollandse witjes 13x13

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Nu zijn er replica witjes verkrijgbaar die exact lijken op de van origine Friese witjes. De afmetingen van de witjes zijn 13x13. De witjes zijn beschikbaar in allerlei kleuren.


Elke kleur kan vervaardigd worden. Prachtige collectie sfeervolle witjes , in diverse kleuren. Wandtegel friese witjes hollandse witjes handvorm 13xbone ivory koopt u eenvoudig online! Tegels in Huis altijd de goedkoopste en direct uit voorraad leverbaar.


Deze Friese witjes worden gemaakt op een kalkhoudende klei, waarna de witjes worden geglazuurd met een witte tintglazuur. Hollandse witjes , ook wel Friese witjes genoem is een ambachtelijk gemaakte tegel in 13x13. Unieke uitstraling wandtegels, gemaakt op authentiek wijze. Scherpe prijs in verband met eigen import! Topkwaliteit tegels tegen betaalbare prijzen en eenvoudig online te bestellen.


Witjes in het echt bekijken. Bent u benieuwd hoe Friese witjes er in het echt uit ziet? Daar vindt u vele voorbeelden van verschillende mixen met witte tinten.


Tevens kunt u vele tableaus in bekijken. U kunt deze tegels gebruiken als wandtegels voor wanden van uw badkamer, keuken of toilet. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Klein formaat keramische replica handvorm wandtegel, 13x(afmeting spaanse witjes , oud hollands , friese witjes ) met een ambachtelijke structuur en mooie semi transparante glazuren. Geeft de ruimte een rustikale uitstraling.


Hollandse witjes 13x13

Ideaal voor rustieke keukens en ruimtes met een specifiek en opvallend kakrakter. Leverbaar in meerdere formaten en basis van een handgevormde tegel. Echter de Spaanse variant is wat rustikaler in aanzicht en heeft enigszins gewelfde randen, wat karakteristiek is voor deze tegels. Logisch, want wie in Nederland kent ze niet.


Ze komen voor in de mooiste monumentale panden en zijn dan ook onmisbaar in het beeld van de Nederlandse architectuur. Een 13xhandgevormde tegel op een body van witte scherf. Deze exclusieve Spaanse witjes worden in de Tegelstee webwinkel aangeboden in verschillende uni kleuren. Een combinatie van deze kleuren geeft een heel eigen uitstraling en alles is mogelijk. Op de pagina witjes beschilder ziet u een overzicht van de mogelijkheden in beschilderingen.


Hollandse witjes 13x13

Naast beschilderingen op losse witjes , zijn er ook beschilderingen op meerdere tegels mogelijk in de vorm van een tegeltableau. Friese witjes zijn gemaakt van kalkhoudende klei en bedekt met een laagje witachtige tinglazuur wat de tegel zijn authentieke uitstraling geeft. Hollands witje, oude witjes , Friese witjes , Oud hollandse witjes zijn verschillende benamingen voor het typisch Hollande witje. Tegelklassiekers, voor uw Terrazzo tegels. Specialist in nostalgische tegels, Handvormtegels en Revoir Paris.


Topselectie patroontegels. Vlagsma tegelwalhalla is het adres voor unieke klassieke handvorm wandtegels van o. Lichtblauw, donkerblauw gezoet. Oude bouwmaterialen, historische bouwmaterialen, antieke bouwmaterialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts