donderdag 1 december 2016

Ontspiegelende folie

Ontspiegelende Glasfolie vergroot de veiligheid in de omgeving van ruiten. Bij explosie of vandalisme voorkomt de glasfilm schade en letsel die rondvliegende scherven kunnen veroorzaken. Bovendien heeft de folie een brandvertragende werking. AntiReflex Folie (SF-AR): top kwaliteit ontspiegelde matte screenprotector.


SmartFolie levert gegarandeerd de beste kwaliteit antireflectie screenprotector.

Ook wel antiglare folie of matte folie genoemd. Onze antireflex folie ontspiegelt en beschermt uw display optimaal. De matte folie verlost u van de irritante spiegeling.


Deze medewerkers zijn bij ons in vaste dienst en doen niets anders dan folie verwerken. Deze folie is zeer geschikt voor aan de binnenkant van de ramen in kantoorpanden bij schittering op de computerschermen of andere moderne apparaten. Omdat hier zoveel vraag naar is, is deze speciaal ontwikkelt om het zicht van binnen naar buiten te behouden.


De Glasfolie wordt dan ook “onzichtbaar” aanbracht.

Wij hanteren hiervoor internationale normen. Wij zeggen wel eens “iemand die het niet weet ziet niet dat er iets op het glas zit”. Het is een eenheid met het glas geworden.


Ook later kunnen er geen luchtbellen onder de folie komen. Wij leveren niet de goedkope screenprotector folie die niet ontspiegeld is. Wij garanderen u de beste kwaliteit folie. Ook innoveren wij, ons nieuwste product is de Clickfolie, deze ontspiegelde screenprotectors zijn ideaal voor de laptop en grotere monitor: u hoeft de screenprotector folie niet te plakken! Zie wat er op het scherm staat, niet wat wordt weerspiegeld Deze verbluffende optische technologie van 3M neemt weerspiegelingen weg en beperkt reflecties.


Ja, natuurlijk één raam kan altijd. De kosten om een enkel raam uit te voeren zijn bijzonder hoog. Aan de hand van een enkel raam kunt u zeer, zeer moeilijk de kwaliteiten van de Glasfolie beoordelen.


Wij hebben een uitgebreide referentielijst. Info over zelf glas ontspiegelen. Resultaten van zoekmachines!


Deze folie vermindert de reflectie op enkel glas van naar minder dan waardoor u terug perfect naar binnen kunt kijken. Voor dikkere beglazing raden wij u een voorafgaande test aan.

De film kan enkel binnen gebruikt worden en is niet bedoeld voor buitentoepassingen. STANDAARD afmetingen AntiReflex Screenprotector SF-AR. Voor meer informatie over de AntiReflex folie , Klik hier.


Staat uw afmeting hieronder niet vermel kies dan. Letters en tekst worden ook minder scherp door de folie. Gordijn of luxaflex dicht doen haalt de reflectie wel 1 weg.


Je mag het ook niet terugsturen, want het schutfolie (beschermfolie) is er afgehaald voordat je het installeert. Binnen enkele seconden is de CLICK Folie geplaatst en kunt u genieten van een mat beeldscherm zonder verlies van helderheid! Deze laptop screenprotector is te gebruiken op ieder beeldscherm met een frame. Het gaat in deze om winkelramen, deze spiegelen, waardoor het moeilijk te zien is dat de verlichting in de winkel brand en dat de winkel open is.


De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken.


Zonwerende folie houdt UV-stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts