maandag 12 december 2016

Niet aan de deur sticker

Niet aan de deur sticker

Met de aanschaf van onze sticker krijgt u niet alleen rust aan de voordeur, maar steunt u ons om dit mogelijk te maken. Op deze website vindt u informatie over de originele Niet-Aan-De-Deur Sticker (ook wel Bel Niet Aan Sticker genoemd), tegen ongewenste colportage (en eventueel collectes) aan de deur. Verkopers en Geloofsovertuigers wordt echter vriendelijk verzocht niet aan te bellen, aangezien dit niet op prijs wordt gesteld.


Niet aan de deur sticker

Men wil niets kopen aan de deur en men behoeft geen informatie over een bepaald geloof. Originele, goedkoopste Nee Sticker geen verkopers, collectes,. Niet Aan De Deur Op een nette manier duidelijk maken dat je niet gestoord wilt worden. Ook in de herst wordt aan de deur niet gekocht! De Sticker is 4x8cm, van vinyl (kan dus tegen de regen), en past perfect op een normale deurstijl vlak boven of onder de bel.


Een andere variant op de geen verkopers aan de deur of geen colportage. Deze sticker geeft aan dat je ook niet van energie adviezen gediend bent aan de deur. Let op: er wordt maximaal sticker extra meegeleverd van elk formaat. De Sticker is 1x 5cm, van vinyl (kan dus tegen de regen), en past perfect op een standaard brievenbus. In bijna alle gevallen zit je niet op deze manier van verkoop aan je deur te wachten.


Het is één van de grootste ergernissen van velen. De stickers zijn verkrijgbaar in zwarte of transparante versie. Je kunt bijvoorbeeld ook aangeven dat je geen collectes, verkopers of geloofsovertuigers aan de deur wenst door een sticker op het deurkozijn te plakken. Als u de Nee Nee sticker op de brievenbus plakt dan krijgt u geen ongeadresseerd reclame. Bestel snel en gemakkelijk online!


Je betaalt bij ons GEEN VERZENDKOSTEN. Kies dan de geen verkopers, geen geloofovertuigers en geen collectanten deur sticker. Niets is zo vervelend als ongewenste verkopers of geloofsovertuigers aan de deur. Ze komen bij voorkeur tijdens etenstijd met aanbiedingen waar je niet op zit te wachten je komt er lastig van af. Gelukkig is er deze effectieve, makkelijke en snelle oplossing.


Gezien de snelheid waarmee de stickers verkocht worden valt op te maken dat het steeds minder gewaardeerd wordt dat er aan de deur wordt gebeld voor collectes, verkoop praatjes of een gesprek over het geloof. Om u te verlossen van deze verkopers hebben wij de perfecte oplossing voor u bedacht! Wij bieden op onze website speciale colportage stickers aan om het deur aan deur verkoop een halt toe te roepen.


Bel- Niet - Aan sticker ( Niet-Aan-De-Deur sticker ) bestellen. Bij het bestellen van de “ Niet - Aan - De - Deur ”- stickers via internet kun je aangeven hoeveel je er van ieder exemplaar wilt hebben. De prijs begint bij €per sticker en daalt tot €naarmate je er meer bestelt. Het komt tegenwoordig steeds meer voor dat verkopers, geloofsovertuigers of collectanten ongevraagd aanbellen. Geen verkoop aan de deur stickers bestellen.


Het aantal verkopers aan de deur is de. Het internet staat vol met klachten over verkoop aan de deur. In sommige wijken geven mensen aan soms drie keer per week benaderd te worden door colporteurs. Daarom vindt u hier een overzicht van alle ‘ aan de deur wordt niet gekocht stickers ’. Zo krijgt u eindelijk rust en bepaalt zelf weer wie er wel en niet bij u thuis aanbellen.


Goede kwaliteit, weerbestendig en veilig betalen met iDeal. Maar is nog een andere ergernis: mensen die ongevraagd aan uw deur komen om u iets te verkopen. VERKOOP NIET WELKOM Nu word ik ook overgeslagen, als mensen voor een goed doel langs komen.


Niet aan de deur sticker

Anderzijds wilt u wel geld geven aan collectanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts