vrijdag 16 december 2016

Grote spiegel hout

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Vind nu jouw favoriete Houten spiegel. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


De grootste voorraad industriële spiegels bij Sfeer!

Ruime keuze grote spiegel op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Brede houten lijst, met de buitenrand in zilver. Grote spiegel antiekgoud - Glas, Hout.


Fijn bewerkte deco spiegelis uniek, zeer charmant, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. Mooie grote spiegel Mooi voor binnen, maar ook voor buiten als tuinspiegel. Wandspiegels, make-up spiegels en andere spiegels bij home24. Koop hier goede kwaliteit voor een voordelige prijs!


Een grote spiegel met een opvallende lijst is een echte blikvanger en kan zelfs dienen als kunstwerk.

Of combineer verschillende grote en kleine wandspiegels voor een speels effect aan de muur. Waarvoor ga jij de spiegels van Xenos gebruiken? Of je nu gaat voor praktisch of decoratief, bij Xenos koop je de spiegel die bij jou past. Een spiegel is een onmisbaar product voor je interieur. Denk hierbij aan een spiegel in de badkamer, toilet en eventueel in de slaapkamer.


Veel mensen kiezen ook voor een grote spiegel boven het dressoir in de woonkamer. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Spiegels komen overal in huis van pas.


Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur.


Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Deze spiegel XXL is gemaakt van hout afkomstig uit een oude kerk op Texel. De spiegel is zeer groot en uniek omdat er maar exemplaar beschikbaar is. Het robuuste hout hebben wij dusdanig bewerkt dat de grove uitstraling nog zichtbaar is.


Hierdoor en door het gebruik van natuurlijke materialen zijn de spiegels in elk interieur op te hangen.

Vooral de grote spiegels zijn echte eyecatchers in je woon-, slaap-, en badkamer. Verschillende soorten spiegels. Een staande spiegel is bijvoorbeeld erg geschikt voor in de slaapkamer. Vaak wordt een ronde spiegel gebruikt om jezelf op te frissen, terwijl een langwerpige spiegel gebruikt wordt om jezelf goed te kunnen bekijken van top tot teen. Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage.


Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Staande spiegels zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook heel nuttig zijn. Zo kan een grote , lange staande spiegel dienen als passpiegel.


Kleine staande spiegels worden vaak gebruik als make-upspiegel, dan is het handig als er verlichting in zit. De MD interior Woody spiegel door zijn grote formaat ideaal om je outfit in beeld te brengen. Dit is inclusief frame, de spiegel zelf is 1centimeter.


Omdat de omlijsting gemaakt is van hout haal je een natuurlijke look in huis. Het hout is robuust afgewerkt en zorgt dus voor een mooie uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts