donderdag 8 december 2016

Painting de past verf

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen.


De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen.

Voordat u de kwast aan het werk zet is het goed om te weten dat de verf makkelijk is aan te brengen, eenvoudig afwasbaar is en ook nog eens makkelijk overschilderbaar is. Hierdoor krijgen uw muren en meubels een prachtige warme, (poeder)matte uitstraling. Nog matter dan de gebruikelijke verven uit de bouwmarkt. Vroeger vonden de mensen kwaliteit erg belangrijk. Painting the past : dat zijn verven uit.


Een product moest zolang mogelijk meegaan. Tegenwoordig gaan mensen ook steeds meer zo denken over de basis van hun interieur.

Kenmerkend voor dit merk zijn de bijzondere authentieke en warme kleuren die zijn samengesteld. Deze zorgen voor de zo kenmerkende matte uitstraling. Houtverf van hoge kwaliteit! Matt finish en Zijdeglans Eggshell.


Met deze verf - en wasverwijderaar kunnen makkelijk alle oude resten weggehaald worden zonder daar veel moeite voor te doen. Wij zijn officiële dealer. Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! Bekijk meer ideeën over Verfkleuren, Muurkleuren en Muur kleuren.


Bestel online of bezoek de locatie. De remover is een wit-achtige gel die in een dikke laag op het betreffende meubel aangebracht moet worden. De muurverven zijn daardoor ook zeer geschikt in badkamers en keukens.


Daarna kunt u de verf met behulp van een schuursponsje of plamuurmes eenvoudig verwijderen. De verf is gemaakt naar het oude recept met veel krijt, daardoor zijn ze veel matter dan de gebruikelijke verven. De verf bevat veel krijt en komt daarom het mooiste uit als het in lagen wordt gebracht.


Ontdek zelf het sfeer verhogende effect van deze unieke muurverf die emulsies bevat met veel krijt.

Met als aangenaam eindresultaat een fraai mat effect dat zachter overkomt dan de gebruikelijke verven. Perfect voor binnenmuren en plafonds. Traditional colours, New Neutral colours , Soft Loft colours , Shabby Chic colours, White Poetry colours en Children colours.


De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Toepasbaar op zowel muren als op meubelen (hout).


De onderlaag moet droog en stofvrij zijn. Wanneer je een sterk zuigende ondergrond hebt dan adviseren wij de muur voor te strijken met een speciale voorstrijk. Deze authentieke verf bevat emulsies met veel krijt.


Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. Stone( painting the past ) Sikkens verf. Liter pot in de kleur van painting de past mat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts