vrijdag 19 oktober 2018

Betonnen zuil

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Deze betonnen plantenzuil maakt van je kale hoek een gezellig geheel!

Plaats een grote hangplant of een kleurrijke orchidee op de plantenzuil en hang er een mooie lamp boven om de decoratiehoek extra mooi te belichten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de zuil te gebruiken voor een mooi kunstwerk. Met deze betonnen brievenbus Zuil kunt u veilig en gemakkelijk brieven, kranten en eventueel grotere enveloppen ontvangen en bent u altijd verzekerd van droge post die veilig ligt, zelfs als u niet in de gelegenheid bent om uw brievenbus te legen. Gelukkig kunt u dit probleem gemakkelijk oplossen, door betonnen zuilen te bestellen. Een sokkel is een voetstuk voor een standbeeld.


Het beeld wordt op deze verhoging geplaatst, zodat deze beter te bekijken is. Dit kan een betonnen tuinbeeld zijn van een dier of figuur, zodat deze beter tot z’n recht komt. De zuil is te gebruiken als plantenzuil of planten pilaar voor buiten in de tuin, of als sokkel voor een tuinlamp.

De zuilen zijn regen-, vorst- en kleurbestendig. Met een gewicht van kilo zal die niet omvallen tijdens een hevig storm. De zuil meet een hoogte van centimeter waardoor het zeker zal op vallen, het bruikbare oppervlak is centimeter in doorsnede.


Alle tuinbeelden, dierenfiguren bankjes en tuinpotten zijn winterhard. Onze beeldengieterij bevind zich in Stadskanaal. Voor wederverkopers hanteren wij een aangepast tarief. Als wederverkoper van onze tuinbeelden, tuinpotten, bloembakken, betonnen dierfiguren en meer kunt u via het contactformulier meer informatie opvragen.


U kiest uw betonnen tafelblad en zoekt er een onderstel bij of de betonnen x-poten , houten A-poten of simpele vierkante houten poten. U kunt ook de losse materialen kopen en een tafel van beton zelf gaan maken. Wij leveren prefab betonnen brievenbussen in diverse modellen en kleuren.


Hierbij kunt u denken aan zaken zoals het weer, of bijvoorbeeld de plaatsing van de brievenbus. Het is robuust, vandalismebestendig en vergt weinig onderhoud. Hierdoor is betonnen straatmeubilair zorgeloos te plaatsen in de publieke ruimte zoals pleinen in de binnenstad of buitengebieden met weinig toezicht.


De meubels van Giani geven uw interieur een moderne uitstraling door het strakke ontwerp. De betonnen meubelen worden elk met de hand in de vorm gegoten en kennen hun eigen unieke karakter en oneffenheden. Dutch Design Displays zijn namelijk van karton.

Dankzij de interne kruisconstructie kan het met gemak een gewicht van kg dragen. De betonlook geeft een industriele, stoere sfeer in uw interieur. Vele aanbiedingen bij bol. Zuilen koop je eenvoudig online bij bol.


Betonnen straatmeubilair heeft van origine een natuurlijke en terughoudende uitstraling en past binnen de Nederlandse bouwstijl. Zo komt uw beeld nog beter tot zijn recht. Wij hebben in ons assortiment diverse stenen sokkels en zuilen van natuursteen, zoals granieten sokkels, hardsteen sokkels, marmeren sokkels en basalt sokkels, maar ook betonnen sokkels zijn mogelijk. De Solits sokkel is gemaakt van MDF met een HPL laag van beton-look.


De sokkel van MDF beton-look is van afstand niet te onderscheiden met echte betonnen sokkels. De sokkels zijn krasvast dankzij de harde HPL laag en doordat zij in verstek zijn gemaakt zijn er geen lijnen zichtbaar. Betonlook wordt steeds meer gebruikt in huis. Het heeft een industrieel uiterlijk en staat prachtig in de moderne huiskamer.


Deze MDF zuil is afgewerkt met decoratief beton. U heeft dus geen zwaar betonblok in huis staan maar een holle betonlook sokkel. Al meer dan jaar de plek voor maatwerk zuilen ! Hier kunt u terecht voor uw maatwerk zuilen , plantenbakken, sokkels, pilaren, kubussen en blokken. Maar wij ontwerpen en realiseren ook tv-meubels, balies, wandkasten, (salon)tafels, wandplanken, separatiewanden, op maat voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts