vrijdag 19 oktober 2018

Plaids taupe

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Ontdek ons unieke assortiment plaids. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Plaid Niek XXL is een heerlijk warm en superzacht plaid. Avondjes thuis op de bank worden nog knusser met plaid Niek.


De plaid is taupe van kleur en heeft een afmeting van 240x2cm. Tevens blijft de kleur erg mooi na het wassen. Deze taupe grijze plaid is gemaakt van 1 katoen. Dit materiaal voelt niet alleen heerlijk zacht aan, maar is van.


Plaid Ilona is een heerlijk zacht plaid in de kleur taupe.

De plaid heeft een bolletjesreliëf, wat ervoor zorgt dat het er gezellig en stijlvol uitziet. De goedkoopste aanbieder van Nederland. Ruim aanbod ☑ Voldoende voorraad.


Handgemaakt taupe grijs plaid van 1 merino wol. In meerdere maten beschikbaar. Ons uitgebreide assortiment bevat plaids gemaakt van diverse materialen en voorzien van verschillende kleuren en dessins.


Een plaid of grand foulard is lekker warm en daardoor heerlijk om onder weg te kruipen tijdens koude dagen. Daarnaast is het een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Plaid knitted is taupe -grijs gekleurd en heerlijk ruim (150x2cm).


Sfeervolle spreien en dekens in de kleur taupe vind je volop in ons assortiment. Deze warme kleur maakt een plaid of dekentje nog nét even knusser. Plaids maken je kamer gezellig en geven veel. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment.


Deze chique plaid houdt je lekker warm en staat ook nog eens mooi in je interieur! De andere zijde is gemaakt van witte teddystof. Deze tijdloze plaids worden op een dichte manier geweven en nauwkeurig afgewerkt. De plaids worden in het productieproces voor-gekrompen, dit zorgt ervoor dat de plaids nog maar tot kunnen krimpen.


Heerlijk voor buiten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond of voor binnen op de bank als het weer koud en guur is.

En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur! Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Heerlijke niet te dun maar wel soepel geweven katoenen plaid in een mooie kleur zacht taupe. De plaids zijn verkrijgbaar in twee formaten 180x260cm en 240x260cm.


Een plaid geeft ook veel warmte, maar is meestal gemaakt van acryl en katoen. Een plaid is ook leuk om decoratief weg te leggen. Taupe grand foulard of plaid. Netjes opgevouwen over de leuning of volledig over uw beddengoed heen.


Het ziet er ontzettend gezellig en trendy uit en maakt het plaatje compleet. Leen Bakker heeft verschillende plaids en fleece dekens online staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts