dinsdag 23 oktober 2018

Spiegel met plankje

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Groot assortiment Badkamerspiegels. Voor 17:bestel morgen in huis. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruim assortiment online bestellen!


Spiegel metaal met plankje - 58x38xcm.

Handige spiegel met plankje. Deze trendy spiegel met plankje past perfect in jouw hal. Hiermee check je nog snel even je haren. Zo ga jij altijd fris en fruitig de deur uit. Het plankje is ideaal om je bijvoorbeeld je parfum of deo op te zetten.


De afmeting van de spiegel is 40x43cm en het plankje is 43xcm. Door het compacte formaat past deze spiegel in iedere smalle hal. Wist je dat je de spiegel precies naar eigen wens kunt samenstellen?

Zo kun je precies uitmeten wat in jouw geval de best passende afmeting zou zijn, of je er een plankje of bak onder wilt en hoe breed de roede erboven moet zijn (of die laat je weg). Nieuwe eigenaren Marjolein en Jeroen zijn er in elk geval blij mee! Een goede oplossing als je weinig plaats hebt.


Getest en goedgekeurd voor badkamers. Wandspiegel, spiegel met plankje , wit gelakt. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Dat is deze spiegel met plankjes van het Deense merk Madam Stoltz. Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's.


De spiegel heeft een goudkleurige lijst. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Clémentine spiegel met plankje en andere spiegels ontdekken bij PIB, de specialist in vintage meubels, verlichting en accessoires. Een prachtige spiegel met industriële uitstraling. Het metalen frame en het houten plankje geven de spiegel een industriële look. In het bakje kun je je belangrijke make-up spulletjes neerleggen en je haarborstel bijvoorbeeld.


Deze ovale spiegel heeft een goudkleurig metalen plankje , waar je nog iets op kwijt kan.

Brede spiegel met plankje Een mooie spiegel is onmisbaar in je interieur. Deze metalen spiegel heeft ook nog eens een handig plankje aan de onderkant, zodat je er wat praktische spulletjes op kunt leggen. Deze ronde spiegel heeft een goudkleurig metalen plankje , waar je nog iets op kwijt kan. Dan is dit dé spiegel voor jou!


In het maakrecept en in onderstaande video zie je hoe je de spiegel met bijpassend plankje maakt. Een voorbeeld van een functionele spiegel is een passpiegel. Dit is vaak een spiegel zonder lijst en mét verlichting.


Bij de keuze voor een decoratieve spiegel ben je meer bezig met de uitstraling van de spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts