donderdag 27 november 2014

Alpha aquafix

Op werkdagen voor 16:bestel volgende dag in huis. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Ruime keuze tuinartikelen online.


Normaal gebruik Product is gebruiksklaar, mogelijk verdunnen met 0- water. Wil je muren mooi glad afwerken zonder strepen? In sommige gevallen kan, om te voorkomen dat zich na droging een glanzend oppervlaktelaagje vormt, extra worden verdund met maximaal water. Afwerken met een Alpha dispersiemuurverf.


Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden. Alpha Aquafix mag na droging geen glanzen gesloten oppervlak te zien geven.


Bekijk dan de productinformatie of Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Vind een verkooppunt Voeg toe aan lijst Kies een kleur en een. Met deze voorstrijk voorkomt u zuiging van de ondergrond zoals gipsplaat, beton en stukwerk. Gaat zuiging tegen en hecht uitstekend op onbehandeld (bak) steen, stucwerk en alle betonsoorten. Dit product is geschikt voor binnen en buiten.


Dit kan worden voorkomen door het product, eventueel verdun in hoeveelheden aan te brengen die door de ondergrond geabsorbeerd kunnen worden. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Sigma verf tot maar liefst korting.


Alpha aquafix

In geen geval mag na droging een glanzend laagje ontstaan. Watergedragen voorstrijkmiddel voor buiten en binnen. Indien nodig, extra verdunnen met maximaal water.


Veiligheidsaspecten Veiligheidsinformatie Zie veiligheidsinformatieblad. Het product word toegepast op met muurverf af te werken ondergronden, om zo een goede hechting te krijgen en kleur-of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Deze voorstrijk fixeert licht poederende ondergronden en verminderd de zuiging van ondergronden. Voor 17:besteld is morgen in huis! ALPHA AQUAFIX RUBRIEK 6: Maatregelen bij het accidenteel vrijkomen van de stof of het mengsel Neem gemorst preparaat op met niet-brandbare absorberende materialen, bijvoorbeeld zan aarde, vermiculiet of diatomeeënaarde en doe dit in een afvoercontainer in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften (zie Rubriek 13).


Alpha aquafix

Het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Let op: geen voorstrijk gebuiken op niet zuigende ondergronden en altijd maximaal laag aanbrengen. VÓÓR 15:BESTEL MORGEN IN HUIS!


Heeft u een vraag over onze producten? Zorg er voor dat de ondergrond draagkrachtig, droog, schoon, stof- en vetvrij is. Waterverdunbare dekkende grondlaag met zeer goede hechting op basis van acrylaat-copolymeer dispersie voor binnen en buiten. Overschilderbaar met dispersiemuurverven.


Alpha aquafix

Fixeert licht poederende ondergronden. Wat voor producten heb je nodig? Kleurloos waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren voor binnen en buiten.


Voorbehandeling van met muurverf af te werken ondergronden, om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts