dinsdag 13 maart 2018

Cursus feng shui

Start nu een Cursus bij NTI! Studeren waar en wanneer je wilt. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen.

Altijd korting op je basisverzekering. Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website.


Feng Shui cursus : wat leert u? Ziekmakende patronen herkent en doorbreekt u. Deze opleiding bestaat uit cursus modules van elk lesdag, aangevuld met eindopdracht en het examen. De meeste cursussen willen je teveel opzadelen met allemaal theorie.

Terwijl jij alleen wilt weten hoe je de sfeer en de harmonie in je huis terug kunt brengen en deze kunt verbeteren! Er zijn veel verschillende stromingen die soms zelfs tegenstrijdige adviezen geven. Ik heb het gevoel dat JE nabij het meesterschap bent. Ik was tijdens de cursus onder de indruk dat jij als vrouw en Europeaan, tussen de meesters jouw ‘indruk’ gemaakt hebt in Azië. Volg dan nu de opleiding feng shui van Thuiscursus.


Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol feng shui consultant. Wieke heeft een gezonde mix van spiritueel en praktisch inzicht, en weet werkelijk overal een oplossing voor. Het veranderde mijn visie op de werel op anderen en op mezelf. Het nieuwe studeren begint bij NTI.


Ik ging mijn huis en tuin op een heel andere manier bekijken. Sommige dingen waren heel confronterend en toch wist ik diep van binnen dat je gelijk had. Onderwerpen van de cursus zijn: 1. Deze intensief- cursus geeft de kans om in een kleine groep van maximaal studenten intensieve leer-ervaringen op te doen over de periode van ca. Volgens de feng shui is de woonkamer een ruimte waarin we ontspannen.


Het midden oftewel het centrum van deze ruimte zou (afgezien van eventueel een kleed en kleine tafel) vrij moeten blijven.

Zo geniet je van ruimte en heb je ook ruim zicht in je woonkamer wat de sfeer positief beïnvloedt. Aan de slag met feng shui in je huis? Wij hebben naast deze feng shui slaapkamer tips ook tips voor feng shui in de woonkamer. Wil je meer lezen over feng shui en je kennis en ervaring met feng shui uitbreiden? Neem dan eens een kijkje bij een van de onderstaande feng shui boeken.


Hou de deuren ook vrij zodat de Chi doorheen de woning kan stromen. Deze algemene regels zijn toepasbaar voor de volledige woning. Meer informatie over onze Cursussen? Vraag nu de Gratis Cursusgids aan. Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen.


Ontdek je eigen kleuren en breng je huis in balans. Je leert elkaar kennen en kunt daardoor goed samen oefenen. Indien de cursus niet zou doorgaan wegens te weinig inschrijvingen, wordt het gestorte cursusgeld terugbetaald. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp.


In dit interview vertelt zij hoe zij tot deze leer is gekomen en wat ook jij hiermee in je leven kunt bereiken. Leuk dat je hier weer een cursus over komt geven bij ons. Verzorgt energievolle spirituele opleidingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts