dinsdag 27 maart 2018

Tuinkussen voor ligbed

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Duurzame kussens op maat gemaakt! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


In veel situaties staat een ligbed niet direct in de nabijheid van een tuinset. Meestal is het dan ook niet nodig om voor het ligbedkussen hetzelfde dessin kussens te kiezen als voor de tuinset. Wilt u echter eenheid in de tuin creëren, dan kan dat zeker.

Onze ligbedkussens zijn er in heel veel verschillende dessins. Hier vind je een ruim assortiment met alles op het gebied van een sfeervolle tuininrichting. Houd jij ervan om lekker op een ligbed in de tuin te liggen en je heerlijk te ontspannen? Dan is een zacht ligbedkussen onmisbaar.


Met een zacht ligbedkussen wordt je ligbed een stuk comfortabeler en het staat ook nog eens leuk. Met tuinkussens fleur je je tuinmeubels op. Ga je voor ronde of vierkante sierkussens?


De stof is waterafstotend.

Perfect voor die typische Hollandse zomers. Bovenstaande tuinkussens zijn geschikt voor de meest voorkomende ligbedden en ligstoelen voor in de tuin. Je kunt plaatsnemen op een zacht geheel, terwijl je lichaam netjes wordt ondersteund door het frame van de ligbedden. Kussen voor ligbed PraagBent u toe aan een nieuw kussen voor uw ligbed of wilt u gewoon een andere kleur, wij leveren deze kussens in kleuren.


We hebben onder meer tuinkussens voor tuinstoelen met hoge rugleuning, tuinstoelen met lage rugleuning, tuinstoelen met verstelbare rugleuning, tuinbanken en ligstoelen. Verschillende maten en kleuren tuinkussens. Nieuwe kussens voor jouw tuinmeubelen kopen, is een eenvoudige en goedkope oplossing als je zin hebt in een andere, nieuwe uistraling.


Lekker buiten in een ligbed liggen wordt nog lekkerder met een ligbedkussen. Ligbedden worden vaak niet geleverd met kussens. Om optimaal van deze ligbedden te kunnen genieten kan je hier het juiste kussen vinden.


Kijk voor aankoop goed naar de juiste afmetingen zodat het ligbedkussen ook daadwerkelijk goed bij het ligbed past. Of je nu een effen tuinkussen wilt of op zoek bent naar een trendy print, er is genoeg keuze! Kijk goed naar de maat van je nieuwe tuinstoelen voor je tuinkussens aanschaft. In één van de winkels bij jou in de buurt helpen onze medewerkers je graag. Voor een make-over van je tuin, hoef je niet meteen nieuw meubilair te kopen.


De grootste collectie ligbedden. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online!

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Bestel Tuinkussen bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 60. Bij Intratuin hebben we diverse heerlijk zachte en dikke kussens voor je ligbed , in de mooiste zomerkleuren. Laat de zon maar schijnen en doezel heerlijk weg!


Het ligbedkussen van Panama Lime is een kussen voor uiteraard in je ligbed. Het voordeel van dit kussen is dat door de panama stof het kussen ideaal is voor buitengebruik. De panamastoffen zijn egaal van kleur. Hier vindt u een ruim assortiment met alles op het gebied van een sfeervolle tuininrichting. Houdt u ervan om op een ligbed in de tuin te liggen en u zalig te ontspannen?


Zo maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie delen via social media. Daarnaast maken wij gebruik van tracking cookies om daarmee gepersonaliseerde advertenties en aanbiedingen te kunnen tonen. Door op Ik ga akkoord te klikken of verder te surfen op deze website geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Hartman is één van de belangrijkste tuinkussen merken van Nederland.


Hartman tuinkussens zijn er in meerdere verschillende sferen. Sommige kussens zijn opvallend en gewaagd andere zijn ingetogen en veilig. Uni-kleuren, bloemen, ruitjes, strepen en prints zijn elk jaar vertegenwoordigd in een nieuwe, eigentijdse collectie tuinkussens. Tuinkussens zorgen ervoor dat je maximaal kunt genieten in de tuin.


Deze kussens bieden dan ook voor maximaal zitcomfort en brengen een extra dimensie in je tuinset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts