dinsdag 13 maart 2018

Personal shopper vacature

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Personal Shopper vacatures. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.

Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website. Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws!


Don’t know how to combine study, work and shopping? Then we have the perfect job for you!

Come work as a personal shopper for our biggest online supermarket and do the shopping during your work! Iets dat op het eerste gezicht niet zou passen, kan in totale outfit toch geweldig staan. Vind de stijl die bij jou past, doe geen miskopen, bespaar tijd en verras jezelf. Een personal shopper is iemand die zich bezig houdt met winkelen voor iemand anders.


Zij zoekt de kleding die bij jou past. Vaak kun je bij een personal shopper ook terecht voor een zakelijk kledingadvies, een make-over of kleuradvies. Uw vacature niet gevonden? Bekijk vacatures van personal shopper gelderland. In het verleden zijn vacatures ingevuld van personal shopper gelderland.


Vacature mystery shoppers. Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Ook als je zelf geen tijd hebt om te shoppen, staat onze personal shopper klaar om nieuwe kleding voor je uit te zoeken.


Eén ding is zeker: wij laten jou stralen! Neem vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van personal shopping bij X Styling Image.

Zoek je iets leuks voor een speciale gelegenheid of ben je toe aan een compleet nieuwe look? Onze personal shoppers staan graag voor je klaar. Ze helpen je kosteloos en geheel vrijblijvend bij jouw zoektocht naar een nieuwe outfit. Dat is gemakkelijker én leuker shoppen!


De Adzuna score voor de recentheid van deze zoekopdracht is 1. Wat doet een Shopper precies? Als Shopper ben je elke dag verantwoordelijk voor het verzamelen van de boodschappen voor honderden mensen. In ons distributiecentrum werk je op verschillende afdelingen.


Als shopper ben je het gezicht van Picnic. Je kunt bij ons dagen per week werken. Online zoeken naar vacatures , banen en werk als mystery shopper. Mystery shopper vacatures.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts