maandag 5 maart 2018

Industrielak

Hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars. Wij hebben goede ervaring met het PercoTop systeem van Axalta Coating (voorheen DuPont). Deze lak kan gebruikt worden als voor- en aflak op voorbehandeld metaal.


De lak is echter alleen geschikt voor buiten. Voor al uw industrielak bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een groot assortiment industrielakken aan. Denk aan tractorlakken, spuitbussen, primers, ontvetters en diverse benodigdheden. Tractorlakken in landbouwkleuren en ral kleuren.


Deze verf is roestwerend en verkrijgbaar in alle mengkleuren. Je kunt de lak zowel binnen als buiten verwerken. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Zoals de naam al aangeeft wordt industrielak vooral gebruikt voor industriële toepassingen. Het geeft bijvoorbeeld een goede bescherming aan metaal in maritieme omgevingen.

Metaal kan gaan roesten en dat niet er natuurlijk niet uit. Industrielak is speciaal gemaakt om goed te hechten met metaal en hout. Industielak kan worden aangebracht op hout en metaal en dit zonder primer! Natuurlijk is dit product ook ideaal voor containers, wij kunnen dit leveren in standaard kleuren of ral kleuren.


TB3Synthetic Topcoat Binder High Gloss Eéncomponent synthetische hoogglans topcoat binder, met zeer goed oppervlakteresultaat ( binder - kleurtoner), gebruiksvriendelijk, voor lucht- en geforceerd drogen. Professionele industrielak kopen of laten aanbrengen. U moet er rekening mee houden dat niet elke verfproducent het juiste materiaal heeft voor uw project of bedrijf: elk kennen ze zo hun eigen producten en specialismen.


Deze industrielak is op terpentinebasis. Om snel en besparend werken mogelijk te maken heeft BICCS haar gehele producten programma ondergebracht in een tweetal industriële kleurmengsystemen voor zowel. Je ralkleur autolak op kleur vinden en direct online autolak bestellen?


Bij 123autolakken hebben we alle ralkleuren autolak voor je op een rij. Deze sterke lakverf op terpentinebasis is actief corrosie werend en goed kras- en slijtvast. Het is verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans en heeft een verbruik van ongeveer mper liter.


Alle kleuren prijs, hooglans en zijdeglans met laagste prijsgarantie. De aller beste metaalverf. Kras- en slijtvast actief.


Deze lak is in een groot aantal verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar.

Het systeem is geschikt om de meest uiteenlopende ondergronden te beschermen en te verfraaien. U bepaalt zelf de hoeveelhei kleur en kwaliteit van het systeem. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Ook geschikt voor hout binnenshuis. De verf is sneldrogen krasvast en slijtvast.


Met name geschikt als dekverf op metaal voor industriele toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts