woensdag 7 maart 2018

Iittala taika

Iittala Taika Van Top Kwaliteit. Kies uit producten vanaf € 199. Uur Besteld = Morgen In Huis! Taika (het Finse woord voor magie) van ontwerper Klaus Haapaniemi prikkelt de fantasie en vormt een inspiratie voor verhalen.


Iittala taika

Je hebt keuze uit diverse kleurrijke en betoverende stukken. De levendige designs onthullen langzaam hun details en betekenis voor de kijker. The vibrant designs gradually reveal their details and layers to the viewer.


Haapaniemi’s magic was combined with the shapes of the Aika series designed by Heikki Orvola. De dierlijke figuren trekken de aandacht, maar gaan tegelijk vrijwel onopgemerkt op in hun omgeving. Fascinerend en magisch decor. Fijn kopje om uit te drinken, voor zowel koffie als thee. Het formaat van 200ml is ook prettig, niet te groot.


Als je houdt van grote koppen koffie of thee zal ik de 4ml aanraden. De donkerblauwe kleur is erg mooi en het design is apart, echt super! Het woord ‘ taika ’ betekent magie in het Fins. De ontwerpen op het servies zijn gemaakt door Klaus Haapaniemi en zijn een inspiratie voor de eigen verbeelding.


De iittala Taika serie geeft u keuze uit een diversiteit aan kleurige en betoverende serviesdelen. Taika , Fins voor ‘magie’, geeft je keuze uit kleurige, betoverende serviesdelen. De illustraties van Haapaniemi. Lumoava Taika -sarja vie ajatukset lapsuuden satujen maailmaan.


Iittala taika

Sarjassa Heikki Orvolan Aika-sarjan pelkistetyt muodot kohtaavat Klaus Haapaniemen suunnitteleman tarujen fantasiamaailman. Kuvion taianomaiset yksityiskohdat avautuvat käyttäjälle vähitellen. Taika inspiroi luomaan omia arjen tarinoita ja tekee arkikattauksestakin juhlavan. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Taika prijzen vergelijken.


Design van gerenommeerde merken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het Taika servies is dromerig, fantasierijk en magisch.


Het Finse woord Taika staat voor Magie en dat is zeker te vinden in deze serviesset. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. De producten uit de Taika serie zijn dromerig, fantasierijk en magisch.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Taika is een servies dat uit diverse opvallende, op zichzelf staande delen bestaat, waaruit je een keuze kunt maken. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Er wordt vrijwel altijd met Scandinavische ontwerper gewerkt en de collectie omvat inmiddels vele iconen, zoals de Aalto vaas, Teema servies en Essence glazen.


Iittala taika

Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts