vrijdag 9 maart 2018

Fotos ophangen muur

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar. Vandaag bestel morgen bezorgd! Je foto ’s ophangen : creatieve ideetjes.


Ben je op zoek naar een originele manier om je woon- of slaapkamer te decoreren met je eigen foto ’s?

We sommen voor jou graag inspirerende ideetjes op waarbij je je foto ’s aan je muur ophangt en deze gebruikt als trendy decoratie! Dat kunnen we ons goed voorstellen. Er zijn namelijk zoveel meer toffe ideeën voor het ophangen van foto ’s en prints! Nu hoef je alleen nog een spijker of schroef in de muur te maken en jouw foto op hout of foto op canvas hangt in een mum van tijd aan de muur. Bekijk het filmpje hiernaast om te bekijken hoe je een foto op hout of een foto op canvas ophangt met behulp van het gekartelde haakje.


Lees hier de tips hoe je een lijst met een schilderij of foto op kunt hangen zonder te hoeven boren of spijkers. Kaders aan de muur zonder gaten in de muur.

Zo bevestig je je wanddecoratie aan de muur. Er wordt dus niet in de foto geboord. Bij alle andere producten bepaal jij zelf hoe je de wanddeco ophangt. Bekijk een aantal leuke ideeën voor foto ’s ophangen aan de muur , wie weet zit er een passend idee bij voor jouw huis.


Een paar houten planken met een oude look kunnen zomaar omgetoverd worden tot fotohouder. Met behulp van metalen klemmen kunnen er foto ’s aan bevestigd worden. Afhankelijk van het soort haakje op de lijst, kun je het juiste zelfklevende product kiezen. Ontdek fantastisch leuke ideetjes om te decoreren met je. Ga direct aan de slag en creëer je eigen fotomuur.


Nog niet klaar en wil je later verder met je IXXI? Maak dan gratis een persoonlijk account aan. De flexibele IXXI foto wanddecoratie bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Kan een print aan elke muur worden opgehangen ? In principe kan je er vanuit gaan dat je een print aan elke muur kan ophangen.


Er zijn eigenlijk maar twee dingen waar je rekening mee moet houden: 1) een gipsmuur 2) foto ’s op hout.

In een muur van gipsplaten kan je alleen foto ’s ophangen met zogenaamde gipspluggen. Schilderij ophangen zonder boren: Een schilderij ophangen zonder boren klinkt natuurlijk ideaal. Boren zorgt immers voor beschadigingen op de wand. De hamvraag is echter: Is het wel mogelijk om een schilderij op te hangen zonder te boren?


Het ophangen van een schilderij wordt vaak gedaan om een ruimte sfeer te geven. Dit bevestigingsysteem voor een foto op plexiglas ophangen is gebaseerd op een eenvoudige, roestvrijstalen constructie. De complete set bevat ook schroeven en pluggen.


Op de linker foto zie je de afstandhouders. Ophangsysteem zijkant: Met dit systeem kan je een plexiglas foto ophangen zonder boren. Het systeem bevestig je aan de zijkanten van je plexiglas foto. Deze kun je zien op de rechter foto. Iets ophangen zonder te boren: klevende spijkers.


Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen. Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld. Wil je die ook ophangen zonder te boren, dan kan dat met deze klevende spijkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts