woensdag 7 maart 2018

Toilettas pip

Stijlvolle toilettassen , gemaakt van leder en canvas. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Bestel vóór 23:59u, morgen in huis! Specialistisch advies nodig?


Je wilt natuurlijk jouw toiletartikelen en make-up zo netjes mogelijk opbergen.

Een platte toilettas uit de Floral Good Morning collectie, een beautycase of een opbergdoosje bij Pip hebben we het allemaal. Op de zolder van dit bijzondere huis creëerde ze haar atelier: PiP Studio. Ze ontwerpt daar artikelen die ze zelf zou willen kopen als zij ze kon vinden. De kleinste details en speciale afwerkingen, gecombineerd met een subtiel kleurenpallet, geven de artikelen van PiP Studio schoonhei karakter en emotie. Toilettassen : Wij hebben een ruime keuze in toilettassen van PiP Studio.


Groot of klein, rond of vierkant, met een rits of een magneetsluiting, er zit voor iedereen wel iets tussen dat geschikt is. Eén ding hebben alle toilettassen van PiP Studio gemeen: ze zijn allemaal even vrolijk en kleurrijk.

Het ideale cadeau om als geschenk weg te geven op kraamvisite of bij een babyshower. Of natuurlijk om lekker zelf te kopen. Bekende tassen- en modemerken maken mooie toilettassen voor dames in uiteenlopende kleuren en stijlen, dus laat je inspireren en kies een toilettas die bij je past.


Bekende merken maken toilettassen voor dames die niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Koop en verkoop pip toilettas eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Als deze emotie er niet is, kan het geen echt Pip product zijn”.


De producten zijn stuk voor stuk gemaakt van speciale materialen, zoals zachte stoffen en mooi porselein. Vergelijk ruim 2toilettassen! Happy products for happy people.


Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Voor 22:bestel morgen in huis! Kies uit een beautycase of een make-up bag met een wilde dierenprint of een elegant bloemendessin.


De toilettassen van ESSENZA zijn er in verschillende soorten, kleuren en prints. Jouw beautyspullen verdienen het toch om in stijl vervoerd te worden?

Ray Ban zonnebril Reiskoffer Handbagage koffer Eastpak rugzak Michael. Met deze vrolijke toilettas van Woezel en Pip ben je helemaal klaar om op reis te gaan! Allemaal vliegensvlug naar de badkamer om snel de tandjes te poetsen. Deze supermooie toilettas tovert dit saaie ochtendritueel om tot iets magisch. Onze vriendjes uit de tovertuin zorgen gegarandeerd voor de eerste grote glimlach van de dag.


Toilettas van pip uit de skating pip -serie. De pip toilettas heeft een hoofdcompartiment met ritssluiting. Een witte toilettas met een grafisch dessin met blauwe streepjes en de tekst 'I was a plastic bottle'.


Naast één groot vak, heeft de toilettas twee kleine vakjes, zodat je je toiletspullen overzichtelijk kunt opbergen. PIP STUDIO Tassen Welkom op de website van Morpheus. Alle PIP tassen zijn verkrijgbaar bij Morpheus.


Er zijn Pip tassen verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Pip Studio Skating Pip Toilettas Small NIEUW. Er zijn reistassen, weekendtassen, rugtassen, schoudertassen, handtassen, portemonnee’s, toilettassen , make-up tasjes, pennen etui, shopping bags. Gratis bezorging vanaf 20.


Nu Sale met korting op je favoriete artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts