vrijdag 30 maart 2018

Muurspot buiten

Downlight buiten My Garden Virga led. Up en downspot My Garden Nightingale buiten. Vierkante muurspot Ledino. Inbouwspots zorgen voor een mooie sfeerverlichting op bijvoorbeeld een veranda.


Wij zijn specialist op het gebied van lampen voor het merk Albert. Deze Lucide Muurspot Dingo voor buiten kunt u laten bezorgen of afhalen.

Bezorging bij u thuis, op het werk of bij de buren. Bestelt u niet op werkdagen of na 17:0 dan wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag verzonden. Buiten spots zijn ideaal voor het verlichten van een specifiek object, zoals een boom, muur of oprit.


Spots voor buiten zijn er in verschillende soorten, zoals de prikspot. Zoekt u naar een wandspot voor buiten , op basis van halogeen of LED? LED spots zijn iets duurder in aankoop, maar u verdient deze extra kost gemakkelijk terug door het lagere energieverbruik en de langere levensduur. Deze prachtige design muurspot is een sieraad in elke ruimte, omgeving. Geschikt voor zowel binnen als buitenshuis.


Zowel horizontaal als verticaal te monteren.

Wandlampen voor buiten hebben vaak een bewegingsmelder, zodat de lamp aanspringt wanneer er iets of iemand langsloopt. Buiten wandlampen met bewegingssensor in verschillende vormen, stijlen, kleuren en materialen Wandverlichting en muurlampen met bewegingsmelder LED Makkelijk. Een unieke en sierlijke muurspot gemaakt van hand gegoten massief brons. De Tramonto, zonsonderdag op zijn Italiaans, verwijst naar de bijzondere lichtval welke ontstaat door het bladmotief onder deze muur spot.


De Tramonto is een prachtige muurspot geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze vlakke muurlamp - wandspot is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De lamp heeft een IP waarde van 44.


Heeft een GUlampvoet en is dus ook geschikt voor LED. Garden Lights volt koppelbare tuinverlichting. Moderne en strakke aluminium spot in de kleur zwart. Deze spot ideaal is voor accent verlichting op beplanting, beelden en ornamenten en sfeerverlichting. Inclusief meter kabel SPT-1W met stekker.


Dit is een onderdeel van een volt verlichtingssysteem. Led buitenpots en inbouwsets voor buiten. De meeste led buitenspots in ons assortiment zijn zogenaamde inbouwset, dit zijn complete led inbouwspot sets die geschikt voor buiten zijn. De inbouwsets bieden veel voordelen, zo krijgt u er een gratis trafo en verdeler bij waarmee u de set eenvoudig aan kunt sluiten.


Up and Down wandspot 2x GUkoop je snel en veilig bij Nostalux. Prachtige moderne wandverlichting van het merk KS Verlichting. Op zoek naar led opbouwspots dimbaar, of misschien wel mini led opbouw spots?

Letsleds heeft een ruime keuze in zowel ronde als vierkante opbouw spots. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Gratis verzending vanaf € 2-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts