dinsdag 13 maart 2018

Grijze vouwgordijnen

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste vouwgordijnen.


Grijze vouwgordijnen

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vraag een gratis monster aan. Zoals altijd de voordeligste online én offline! Vouwgordijnen Grijs nodig? Effen of met motief vele dessins ook maatwerk.


Het grijze vouwgordijn geeft een sierlijke look zowel bij een open stand als dat deze gesloten is. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Na de witte vouwgordijnen zijn grijze vouwgordijnen het meest verkocht.


Veel interieurs zijn opgebouwd in grijstinten, dus vandaar dat dan ook de raamdecoraties in die kleur gekozen worden. Licht grijze vouwgordijnen met velours look Ieper is een mooie soepele lichte grijze gordijnstof met een velours look. Deze licht grijze vouwgordijnen vallen heel mooie soepel en hebben een beetje onregelmatige structuur. Een ideale keuze voor vouwgordijnen.


Transparante grijzevouwgordijnen. Doormiddel van een speciale weeftechniek geven deze inbetweens een linnen effect en een natuurlijke uitstraling met de voordelen van een polyester inbetween. De prijzen van de vouwgordijnen. Grijze raambekleding kopen?


Grijze vouwgordijnen

Vind items binnen jouw budget. Of bezoek één van onze winkels. Verduisterende of lichtdoorlatende vouwgordijnen. Binnen het assortiment vouwgordijnen heb je ook de keuze tussen verduisterende vouwgordijnen en lichtdoorlatende vouwgordijnen.


Wanneer je een goede nachtrust wil hebben kies je voor verduisterende gordijnen, om zo geen licht in de kamer binnen te laten. Onze grijze gordijnen op maat worden volledig voor je op maat gemaakt. Ieder gordijn in onze maatwerk collectie heeft een unieke stofstructuur en is leverbaar in veel grijstinten.


Van écht grijs tot bruingrijs. Onze maatwerk gordijnen worden van begin tot eind op maat gemaakt. Jij bepaalt naast de stof en de grijze kleur de perfect afmetingen. Voering en stof vergezeld door prik steken langs de breedte van het gordijn. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


De steken zijn gelijkmatig verdeeld over de breedte van het gordijn en tonen zeer kleine puntjes van katoen aan de voorzijde, in vergelijking met de volledige lijn van steken gebruikt in industrile productie van vouwgordijnen gebruikt door de meeste van onze concurrenten. Op maat gemaakt en keuze uit verschillende stijlen. Bekijk alle vouwgordijnen online op hema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts