vrijdag 23 maart 2018

Hocker als tafel

Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Hocker als tafel

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Keuze uit meer dan 3hokken! Hokken nu al vanaf €online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Vooral als u een te kleine ruimte heeft om een grote salontafel kwijt te kunnen is het gebruiken van een hocker als tafel een perfecte oplossing om eventueel uw favoriete hapjes en drankjes neer te zetten. Seats and Sofas heeft het ruimste assortiment hockers van Europa, hierdoor zit er altijd een. Een hocker is een los element wat bij je bank kan zetten.


Hij is te gebruiken als voetenbankje of als leuke salon of bijzettafel. Hierdoor zijn de zithoogte en vaak ook de kussenbreedte hetzelfde. Je kan er ook voor kiezen om juist een opvallende andere hocker te plaatsen.


Koop hier goede kwaliteit voor een voordelige prijs! De hocker zien we vaak terug in het interieur. Dat is niet zo gek, want hij ziet er mooi uit én is multifunctioneel. Zo kun je het item gebruiken als voetenbank, maar maak je er ook zo een tafel van door er een dienblad op te zetten. Hieronder praktische tips voor het kiezen van een hocker dienblad.


Gebruik een buiten hocker met een dienblad als tafel óf gebruik hem als voetenbank óf als een extra zitplaats. Met zoveel toepassingen heb je altijd wel een functie voor een hocker. Rotterdam zuid of zevenkamp. Zo goed als nieuw Ophalen.


Als voetenbankje, extra zitplaats voor visite of met een dienblad erop als salontafel: de Kyra hocker van whkmp’s own is een multifunctioneel meubel. Niet alleen is deze stoere hocker heel handig, door de mosterdgele stof voeg je met de Kyra ook een vleugje kleur toe aan je woonkamer. Je kunt ze gebruiken als tafel of je kunt er lekker op hangen.


Hocker als tafel

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Leuke inrichtingsideeën van OTTO. Een mooie blikvanger - een hocker! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Kies uit 1producten vanaf € 399. Lekker om er bij te zetten als extra zitplaats of bijzettafel voor ’n schaal vol lekkere hapjes, en altijd uiterst slim doordacht. Vaak ook met veel “snelle” opruimbergruimte”. Het zijn heerlijke bijzetmeubelen, die elk interieur zullen ontwapenen, en altijd en overal van pas komen.


Hetzelfde effect bereikt u als u er een glasplaat erop legt. U kunt natuurlijk ook hier mooi decoratiemateriaal op leggen of de hocker gebruiken als stijlvol tafeltje voor tijdschriften en kranten. Eigenlijk is een poef of hocker dus gewoon onmisbaar en multi inzetbaar. Als stijlvol tafeltjes, een tafeltje voor kranten en magazines, als voetenbankje, als verlenging van je bank, als krukje of als extra plekje aan tafel.


Bij Volero vind je poefjes en hockers in verschillende maten en stijlvolle kleuren. Zo veelzijdig en klein als de hocker is, past hij ook perfect in een studentenkamer. Je bergt er spullen in op, kan het als bijzettafeltje gebruiken én je hebt er een extra zitplaats bij. Hockers : zacht en comfortabel.


Wil je eenheid en rust in je ruimte, dan kun je voor een hocker -bank combinatie gaan in dezelfde vormgeving en kleur. Krukken of hockers : het verschil. Een kruk is een flexibel meubelstuk.


Zo kan je het gebruiken als opstapje, bijzettafeltje en als zitmeubel. Het is de ideale aanvulling op jouw nieuwe bankstel of een hoekbank. Onmisbaar bij een loungeset, deze hocker past precies bij onze loungesets als tafel of als aanschuifstuk. In een handomdraai van tafel naar chais longue! Wilt u dit meubel graag in een andere maat?


Hocker als tafel

Deze ontvangt u altijd binnen uur! Hoewel hij erg klein is, kan de hocker voor meerdere doeleinden worden gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts