maandag 26 maart 2018

Krijtsticker

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. Met deze krijtstickers kunt u eenvoudig van elk object een krijtbord maken.


Krijtsticker

Erg leuk om bijvoorbeeld een hele deur te bedekken met een krijtsticker ! Geschikt voor onder andere deuren. Zo zie je de krijtstickers veel op deuren, ijskasten en keukenkastjes. Met deze kleurrijke krijtfolie muurstickers tover je in een handomdraai een saaie muur om in een fraai kunstwerk. Eenvoud en kleur gecombineerd met jou eigen creativiteit maken deze krijtstickers uniek in zijn soort. Onze krijtstickers magnetisch stimuleren de creativiteit en zijn tegelijkertijd zeer praktisch.


De stickers zijn in diverse maten te bestellen en makkelijk op maat te maken. Zoals deurstickers, tuinposters, muurstickers, fotopanelen. Met een krijtstift kunt u uw belangrijkste boodschappen en mededelingen op de krijtsticker schrijven. In een handomdraai plakt u de zelfklevende sticker met een dikte van 1mm op een ondergrond naar wens.


Krijtsticker

Dit maakt deze magnetische krijtsticker een leuk en handig alternatief voor bijvoorbeeld een niet magnetisch krijtbord. Het is een ware verrijking van uw interieur. Decoreer nu uw laptop met deze krijtsticker ! Een geweldig idee om uw laptop of Macbook te personaliseren en een ludieke manier om aantekeningen te maken!


U geeft zelf de afmetingen door. Te bestellen in verschillende maten. Dit product is vermakelijk voor jong en oud. Uw kinderen kunnen op een magnetische krijtsticker hun creativiteit ontwikkelen en u kunt dit product gebruiken voor al uw boodschappen, recepten en notities.


Met de overzichtelijke handleiding, is een magnetische krijtsticker binnen no time klaar voor gebruik. Een krijtbord sticker van 45x200cm op rol. Plak deze krijtbord sticker eenvoudig op een vlakke gladde ondergrond en je hebt een krijtbord.


Niet erg, de tekst of tekening is namelijk ook perfect met een natte doek te verwijderen. Naast kwalitatieve producten willen we graag ook online een persoonlijke service geven en besteden we veel aandacht aan de verpakking van onze producten. Muurstickers zelf ontwerpen en aanbrengen. Ontwerp uw eigen unieke gepersonaliseerde muurstickers met onze ontwerper.


Krijtsticker

Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Set van krijtstickers met krijtje. Ben je de memoblaadjes die door het hele huis slingeren ook zat? Erg handig voor je boodschappenlijstje of voor. Krijthuisjes krijtsticker.


Eenvoudig te bevestigen op deuren in restaurants, keukens etc. Ideaal voor gebruik als restaurant menuborden, To-Do lijstjes en als krijtbord voor kinderkamers. Deze zwarte krijtsticker met grijze gloed is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Raamtekening krijtsticker sticker kerst.


Geen uren werk met krijtstiften om een leuke krijtstift raamtekening op uw raam te maken. Deze stickers zijn keer op keer herbruikbaar en hebben geen lijmlaag. Ons behang, fotobehang, muurstickers en prints op hout zijn ontworpen met ziel en zaligheid.


Style de kinderkamer en babykamer met deze unieke muurdecoraties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts