woensdag 14 maart 2018

Bakstenen muur binnen

Kies uit meer dan 1kleuren bakstenen. Vind je lokale leverancier voor advies van experts! Vind bakstenen muur het nu op Kensaq. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.

Een bakstenen muur is super zwaar, waardoor de vloer in kan zakken. Bakstenen muur strips is misschien de meest makkelijke manier om een bakstenen muur te creëren. De bakstenen muur in de keuken. Dit keer in een ronde vorm, dat zie je ook niet vaak.


Opnieuw vormt het wit van de keukenkastjes een mooi contrast met het roodbruine karakter van de bakstenen muur. Heb je geen woning met originele bakstenen muren ? Dan kan je altijd een bakstenen muur nabootsen. Daarmee wordt bedoeld dat je een fake muur gaat creëren in huis.

Er zijn twee mogelijke manieren om een bakstenen muur na te bootsen binnen in huis, namelijk met behang en met bakstenen muur strips. Het leuke aan het verven van de bakstenen muur is dat je deze een ander uiterlijk kunt geven zonder dat je het karakteristieke reliëf van de bakstenen teniet doet. Verven zorgt ervoor dat een bakstenen binnenmuur bij elk interieur gaat passen, ook als dit interieur geen industriële stijl heeft.


Stel je bijvoorbeeld eens een muur van steenstrips met een oude bakstenen look voor bij een moderne keuken. The Flagstone Company heeft in ieder geval een groot en aantrekkelijk assortiment, waarbij u zowel Steenstrips met of zonder voeg kan kiezen. Ontdek in het stappenplan hoe weinig tijd en materiaal je maar nodig hebt om kleur aan je interieur te geven. De traditionele bakstenen muur in een ander jasje. We kennen allemaal inmiddels wel de befaamde bakstenen muur ofwel de brick wall en dat wij fan zijn moge duidelijk zijn.


Maar onbewerkt kan natuurlijk ook. Het zorgt voor een volledig ander interieur: een stoere, industriële look. Oudere woningen hebben vaak nog bakstenen muren waarover bezet zal zijn. Ik heb dan ook op een bepaald moment beslist om het paardenhaarpleister op wand in de living te verwijderen en niet opnieuw te bezetten zodat de oude bakstenen muur zichtbaar werd. Steeds meer mensen ontdekken onze steenstrips.


De strips zijn te verkrijgen in natuursteen, baksteen en kunststeen. Met steenstrips creëert u een warme sfeer in elke ruimte, zowel binnen als buiten. Onze steenstrips zijn eenvoudig te verwerken en hiermee een ideaal doe-het-zelf product.


De muren zijn opgemetseld uit oude bakstenen (sommige zo hard als staal).

Het metselwerk is wat mij een beetje bezorgt maakt. Het is enorm korrelig en stukken die uitsteken kan ik met gemak losbreken. Het is gemetseld op een manier zoals de een muur eruit ziet die aan het oog onttrokken is, dus geen voegwerk of wat dan ook.


Hiervoor heb je twee mogelijkheden om tóch een muur van bakstenen te krijgen binnen huis. Je kan een bakstenen muur gaan plaatsen. Echter moet je hier rekening houden met twee belangrijke aspecten. Bakstenen zijn zwaar, dus je moet goed berekenen of navragen of de fundering van je huis dit wel kan houden. Steenstrips van baksteen gebruikt men om de sfeer van oude bakstenen muren binnen of buiten te maken.


Kies zelf ook voor deze mooie industriële stijl. Overigens zijn wij naast deze prachtige steenstrips ook gespecialiseerd in uiek voegmateriaal. En dat is zeer belangrijk voor de geloofwaardigheid van uw project. Binnen vijf uurtjes zat de muur erin en zag de kamer eruit alsof er niks gebeurd was (ja,behalve de muur , duuhhh ;). Het resultaat van onze bakstenen muur.


Zittend op de bank, spotify aan, Mike is niet thuis, ik schrijf deze blogpost en steeds kijk ik naar de muur. Bij bakstenen muren is het aan te raden het oppervlak zo effen mogelijk te maken. Op de muur van deze foto zie je hoe vooral oude baksteen kan verkleuren. Ontdek in ons filmpje hoe weinig tijd en materiaal je maar nodig hebt om kleur aan je interieur te geven. De structuur van beton en bakstenen oogt mooi, maar grijs blijft maar grijs en baksteenrood gaat ook vervelen.


Wil je juist een minder ruwe en verweerde bakstenen muur , dan is het ook een idee om de muur te verven. Veel mensen verven hun bakstenen muur in huis in het wit of zwart, maar je kunt natuurlijk elke kleur van de regenboog kiezen. Uw muur wordt gemaakt door professionals! Wij hebben samen al meer dan jaar ervaring met oude en industriele bakstenen muren , waar we inmiddels al meer dan honderden van hebben gemaakt door heel het land.


Wij weten wat er nodig is om een mooie muur oude bakstenen muur te maken. Met stucwerk zorg je voor een mooi afgewerkte muur. Dat is ook voor de minder ervaren klusser prima te doen. Stuccen begint met een goede voorbereiding en het juiste materiaal.


In dit stappenplan van GAMMA zie je wat je nodig hebt en lees je hoe je zelf een muur vakkundig stuct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts