woensdag 21 maart 2018

Feng shui opleiding

Praktijkgerichte MBO- en HBO- opleidingen in Deeltijd. Kies de opleiding die bij jou past! Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO!


Feng shui opleiding

Ziekmakende patronen herkent en doorbreekt u. Feng Shui cursus: wat leert u? Verzorgt energievolle spirituele opleidingen. Ook is de opleiding geschikt om toe te passen naast een bestaande beroepspraktijk. Deze opleiding houdt je een spiegel voor en daagt je uit naar jezelf te kijken. Een proces dat bij de student begint.


Volgens de feng shui is de woonkamer een ruimte waarin we ontspannen. Het midden oftewel het centrum van deze ruimte zou (afgezien van eventueel een kleed en kleine tafel) vrij moeten blijven. Zo geniet je van ruimte en heb je ook ruim zicht in je woonkamer wat de sfeer positief beïnvloedt. We stellen je dan ook graag voor aan Joris van de Weerd. Holistik kijkt de komende maanden mee over zijn schouder.


Feng shui opleiding

Deze keer: het belang van je voordeur. Allemaal met een eigen insteek en kwaliteit. Klik hier voor graduateslijst). Zij volgde bij hem ook enkele masterclasses. Zij maakte meerdere studiereizen naar China.


Je brengt de theorie zo vlotjes en op een zo rustige zelfzekere manier met duidelijk grondige kennis van zaken en direct toepasbaar. Het heeft niets te maken met het aanschaffen van allerlei Chinese en exotische accessoires. Een nieuwe start als feng shui consultant Droom jij ook van een succesvolle carrière als feng shui consultant?


Volg dan nu de erkende opleiding feng shui van. Ken je The Wonderful Wizard of Oz nog? Hou de deuren ook vrij zodat de Chi doorheen de woning kan stromen. Deze algemene regels zijn toepasbaar voor de volledige woning. De diploma´s worden door een aantal beroepsorganisaties erken waaronder de Stich-ting Gezondzorg.


Verschillende zorgverzekeraars zijn in dat geval bereid om de consultkosten van behandelde patiënten te vergoeden. Een vierkante of rechthoekige kamer zorgt voor goede. Het heeft dus allemaal te maken met de relatie tussen de werk- of leefomgeving en de mens zelf. Ruimte voor persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn. Voor haar is het al meer dan twintig jaar de meest praktische en voor de hand liggende tool om geluk en welzijn in je leven uit te nodigen.


In je huis én in je kleding. Ik vond het voor mij ontbrekende stukje tussen de interieuropleiding en mijn beleving vroeger als kind. Het deed me denken aan vergeelde overhemden of hoe bleek mijn gelaat wordt als ik een geel T-shirt draag.


Nu weet ik dat het daar niet om gaat. Het gaat om de kracht die in een kleur verborgen ligt. Geel kan bijvoorbeeld vrolijk stemmen of de boel een beetje ophalen. Tegenwoordig worden de waarde van feng shui nu ook over de hele wereld onderkend.


Brengt men feng - shui op de juiste wijze in de praktijk, dan kan men de gezondheid bevorderen, relaties verbeteren en voorspoed bewerkelligen in geestelijk en zakelijk opzicht. Het basisboek feng shui biedt alle benodigde informatie om de pricipes van feng shui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts