dinsdag 27 maart 2018

Hk living nachtkastje

HK Living nachtkastje op Vergelijk. Kies uit 4producten vanaf € 95. Haal vandaag nog die nachtkastjes in huis. Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Global living with furniture and home accessories from HKliving. A Dutch brand with a raw and edgy feel. Inspired by the past and given an eclectic twist. Deze set van nachtkastjes van HKLiving lijken op lockers.


Het deurtje van één nachtkastje is linksdraaiend en de andere rechstdraaien zodat je ze aan elk aan een kant van je bed kan plaatsen. De deurtjes zijn voorzien van metalen handgrepen.

Het kastje heeft een legplank wat voldoende opbergruimte biedt. HK - Living Retro webbing nachtkast met deur wit - set van 2. Deze mooie HKliving Retro webbing nachtkastjes zijn een echte aanvulling in je slaapkamer! Dit nachtkastje is voorzien van lade met een open vak voor uw persoonlijke spullen en helpen om uw kamer netjes en opgeruimd te houden. U kunt de kast natuurlijk ook gebruiken om er leuke dingen op. HKliving Nachtkastje vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Shop de collectie!


Geborsteld grenen nachtkastje met lade. Het nachtkastje is gemaakt van grenen en is gespoten in een de stoere kleur betongrijs. Dit meubel is gemaakt van geborsteld.


Deze leuke nachtkastjes van Hkliving zijn nieuw in de collectie. De geo kastjes worden geleverd per en staat daardoor erg fraai op elke slaapkamer. De Nederlandse kijk op ontwerpen vertaalt zich in de puurheid en originaliteit van de items die ontwikkeld worden.


Van eetkamerstoelen tot bijzettafels. Van design banken tot tafels tot verlichting. HK - living kast wit mangohout eendeurskast.


HK iving loftlamp, de HKliving loungelamp, de HKliving spotlightlamp,.

Het is Sale bij de Bijenkorf! De combinatie van het naturel kleurige webbing met creme witte hout maken het nachtkastje tot een plaatje! NL jouw online woonwarenhuis. Set van nachtkastjes wit HK LIVING.


Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.


Wil jij een locker als nachtkastje naast je be. Een locker als nachtkastje naast je be of naast je bank. HK-living Nachtkastje locker set van groen hout. Een stoere locker als naast je bed als nachtkastje , of als bijzettafel naast je bank?


Er is een fout opgetreden bij de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts