donderdag 29 maart 2018

Kussen in the mood

Bestel nu op Tuinkussenstore! Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Tuinstoelkussens van topmerken. Uiteraard bij Tuinkussenstore! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.


In the Mood KUSSEN tot goedkoper.

Vergelijk alle zitzakken op Beslist. Volop keuze sierkussens, plaids, tuinkussens, hondenkussens. In The Mood kussens zijn helemaal hip. Deze collecties zijn er in vele kleuren, motieven en verschillende stoffen en worden door eigen stylisten ontworpen en aangepast aan individuele wensen van de klant.


Van heerlijke woonkussens tot uitnodigende kussens voor tuinstoelen- en banken. De collectie bevat diverse kleuren, motieven en verschillende stoffen en worden door eigen stylisten ontworpen. Deze kussens worden onder andere gemaakt van gerecycled tentdoek, canvas, wol en leer.


Wat vinden onze klanten van Emma? Bekijk ons unieke assortiment kussens.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Verfraaien van uw huis met Kussens. Op naar woonwarenhuis OTTO. Grote keuze in meubelkussens!


Hier vind je wat jij zoekt! Deze variant komt in een leuke lime kleur. Ze hebben verschillende collecties sierkussens en plaids, maar ook bieden ze een prachtige voor- en najaars collectie aan. Dit houdt in dat de afmetingen overeen komen met de afmeting van de stof. Dit uni kussen is gemaakt van 1 kwaliteitskatoen en in vele kleuren te verkrijgen.


Het heeft een afmeting van ± 45x45cm en is afgezet met een stijlvolle bies. Dit soepele en zachte kussen heeft geen specifieke voor- of achterkant. Het is voor 1 gemaakt van katoen en heeft een vulling van acryl, waardoor het kussen extra zacht aanvoelt.


Deze mooie uitvoering is verschillende kleuren beschikbaar. Ben je op zoek naar goedkope sierkussens of naar luxe designkussens? Onze webshop biedt leuke kussens aan in diverse afmetingen, prints en dessins. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Door zijn fraaie klavergroen kleur past hij in elk interieur!


Met de vastbindlinten aan het bankkussen kunt u het kussen gemakkelijk vastmaken aan het bankje.

Daarnaast is dit kussen in diverse kleuren verkrijgbaar. Het kussen beschikt over een ritssluiting. Deze uitvoering komt in een mooie bruine kleur.


Ook donkerblauw, bordeauxrood en zwart komen in de collectie voor. De kussens worden opgesierd door leuke teksten, gekke plaatjes en mooie patronen. Ook de stoffen van de verschillende sierkussens zijn.


De hoes is gemaakt van katoen en heeft een afmeting van 45xcm. Verder zorgt deze hoes voor een sfeervolle woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts