vrijdag 9 maart 2018

Glas voor achter kookplaat

Glazen Achterwand Voor Achter De Kookplaat. Glas Voor Achter De Kookplaat , Eenvoudig Online Te Bestellen. Specialistisch advies nodig? De beste Kookplaten bestel je op beslist.


Vergelijk alle aanbieding online.

Bekijk snel ons aanbod en bestel direct online. Altijd de beste deal voor jou. Het is de kers op de taart, de glazen achterwand maakt het helemaal af.


Wij vonden het zo mooi, maar hadden wat schrik voor het onderhoud (vooral achter de kookplaat ). Maar je ziet bijna niet dat het vuil is! Wekelijks met het product onderhouden is voldoende en maakt het nog makkelijk en streeploos schoon ook. Het glas wordt namelijk op kleur gemaakt, waardoor je de oude muur er niet meer doorheen ziet.

Zo werken we in één klap alles netjes weg. Een keukenwand van Glasbestellen. Of je nou op zoek bent naar een glasplaat voor achter je fornuis, een grote wand van aanrecht tot aan het plafon en alles daar tussenin, wij regelen het voor je! Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden. Kies uit de vele ontwerpen en maten.


Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid. Zorg voor een vlakke wand. Bij het monteren van het glas achter je kookplaat of als spatplaat achter je gehele aanrecht, moet de wand erachter glad zijn.


Zo komt hij het mooist tot uiting en blijft ie goed zitten. Al onze achterwanden, glans of mat en in iedere kleur, zijn gemaakt van thermisch gehard glas. Hier kun je terecht voor vragen en advies. Multifunctionele Glas Snijplanken, te gebruiken als grote snijplank.


Tevens te gebruiken als Spatbescherming voor achter de kookplaat of voor het afdekken van keramische glaskookplaten en keukenbladen. Bent u op zoek naar glasplaat voor achter de kookplaat ?

Voor een scherp geprijsde glasplaat voor achter de kookplaat bent u bij Glasconcept. Wij maken uw glasplaat uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis!


De glasplaat wordt met rvs schroefbevestigingset bevestigd aan de muur. Het materiaal heeft indrukwekkende producteigenschappen welke in een keuken niet misstaan. Kras en slagvast, niet voor niets gebruikt in hufterproof omstandigheden. Met een hoge brandwerendheid uitstekend te gebruiken achter een kookplaat ! Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. De maten 60x70cm en 90x70cm zijn afgestemd op de meest gangbare modulematen van keukens. Er zijn verschillende mogelijkheden om het glas te bevestigen.


Als je liever je mooie muur nog wilt blijven zien, kies dan voor een transparant, glazen spatscherm. Eenvoudig op te hangen met de luxe wandklemmen welke optioneel zijn bij te bestellen. De wall-art spatschermen voor achter je kookplaat zijn van een hoge kwaliteit en je kunt er jaren plezier van hebben.


Niet voor niets zijn is glas in het interieur een opkomende trend. Achter de kookplaat kunt u zonder probleem gehard glas op kleur toepassen (behalve Lacobel). De glazen (keuken)achterwanden zijn gehard en hierdoor hittebestendig. Bestel gemakkelijk bij ons online uw glazen achterwand voor diverse interieur doeleinden. Ik wilde geen tegels in de keuken, dus gekozen voor een glazen plaat achter het fornuis.


De muur erachter heb ik eerst in een leuk kleurtje geverfd. Tot nu toe geen barstjes of krasjes ontdekt (zit er nu jaar). Kunststof wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor in de keuken, doe meer inspiratie op door ons blog over de mogelijkheden van kunststof wandpanelen te lezen. Spatscherm Achter Kookplaat - Vinden.


Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts