donderdag 15 maart 2018

Deurmat rooster

Kant en klaar of op maat gemaakt. Snel en gratis gelever bestel direct! Bestel eenvoudig uw deurmat op maat. Bekijk de mogelijkheden online.


Deurmatten in iedere vorm leverbaar en bij ons altijd gratis verzending!

Grote collectie deurmatten vind je hier! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Schraper oppervlakken voor optimale reiniging. Metalen rooster , bruikbaar als deurmat voor een buitendeur.


Deze deurrooster is op dit moment niet in gebruik omdat de hoogte van het rooster , net een halve. Voor maatwerk in stalen roosters , traproosters, vloerroosters, deurroosters en looproosters, verzinkt of gegalvaniseerd. Snel geleverd of op afspraak af te halen.

Deze prachtige roestbruine halfronde deurmat van gietijzer, is een binnenkomer in uw huis. De mat heeft een ruitmotief en sierlijke krullen. Aan de onderzijde bevinden zich dopjes tegen het wegglijden.


Houd je huis schoon met een deurmat of schoonloopmat. Bij Intratuin vind je een ruim assortiment deurmatten voor binnen en buiten. Ga dan voor een leuke deurmat uit onze exclusieve Intratuin collectie.


Zo blijft u hal mooi schoon! Decoratieve deurmatten Een deurmat is het eerste visitekaartje dat je afgeeft van je huis, net als een huisnummer. De deurmat heeft een lengte van centimeter en een. De mat is niet alleen praktisch, maar ook een decoratieve toevoeging aan je interieur. Een originele deurmat is echt een creatieve meerwaarde voor de inrichting van je huis.


Of ga voor een welkomstmat, die iedereen bij het in- en uitlopen positief stemt. Er zijn vele soorten deurmatten , voor binnen- en buitengebruik. Een katoenen droogloopmat heeft een hoge vochtabsorptie, een nylon schoonloopmat heeft een betere schraapfunctie.


De klassieke borstelmat en rubber deurmat zijn de bekendste modellen. Kies uit producten vanaf € 199.

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Het verzinkt stalen rooster verwijdert het grover vuil van je schoenen of laarzen en de mat borstelt de schoenzool schoon.


Gratis verzending Vandaag bestel morgen in huis Eenvoudig. Wij kunnen ook bedrijfsmatige matten produceren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een deurmat rooster , het stalen rooster schraapt het hardnekkig vuil van je schoenen en laarzen en is daarnaast duurzaam en slijtvast. Wij hebben diverse deurmatten voor buiten met als basis een stalen frame.


Een deurmat met rubberen rand of een deurmat rooster in combinatie met een kokosmat zwart. Op zoek naar een Gietijzeren Deurmat ? Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Denk bijvoorbeeld aan een vloerrooster of looprooster.


Voldoet een bestelling niet aan uw verwachtingen, dan halen wij deze gewoon weer op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts