donderdag 29 maart 2018

Tv voor in badkamer

Wacht niet langer en geniet van jouw favoriete films en series op een Samsung TV! Wereldwijd al jaar op rij hét nr televisiemerk. Ervaar alle details in Ultra HD. Bekijk alle UHD 4K Televisies.


De mooiste TV die je niet ziet.

Een ongeëvenaarde kijkervaring. Specialistisch advies nodig? Alle elektronica shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Ontdek ons grote assortiment televisies van vele merken.


DVB-S voor satteliet TV behoort inmiddels dus ook tot de mogelijkheden. TV kijken vanuit uw ligbad kan op een zeer veilige manier, want wij presenteren u de televisie speciaal voor de badkamer (of keuken) zonder dat u zich druk hoeft te maken over vochtige lucht.

Zelfs de afstandsbediening kunt u gewoon met natte handen bedienen. Kies voor de inbouw TV voor een geheel geïntegreerd model in uw badkamer. Wenst u meer flexibiliteit, kies dan voor de opbouw variant. Niet in de buurt van de douche dus er komt geen water in de buurt.


In de badkamer zit wel een normaal geaard stopkontact. Een televisie in de badkamer , is dat nou niet heerlijk! Met elektriciteit moet je altijd voorzichtig zijn, zeker in de badkamer ! Heerlijk in bad je lekker tv kijken, zeker als je moe bent! Als ik in bad ga, verrijd ik het kastje een halve meter en verdraai het zo dat het tot vlak voor de ronde toog die tussen mijn badkamer en slaapkamer heb, staat.


BadkamerTV Op BadkamerTV. Waterdichte Beeld en Media. Ik heb ook al jaar en dag tv in badkamer (een vrij simpele samsung tv ), no problem. Op de TV komt uiteraard niet direct water op van de douchekraan, en zit bij mij ook niet direct in de damp van het ba maar voor de rest kan de badkamer wel behoorlijk vochtig zijn waarbij de spiegel compleet beslagen is. Onze badkamer tv ’s maken gebruik van een Samsung paneel en staan daarmee garant voor een prachtige en stijlvolle oplossing om televisie te kunnen kijken in de badkamer.


SplashVision vindt u het grootste assortiment badkamer televisies van Europa.

Deze tv ’s voor de badkamer zijn ontworpen om eenvoudig geïnstalleerd te kunnen worden middels een inbouwkast of muurbeugel (inclusief). Aquasoun de waterdichte TV voor in de badkamer. Het nieuwe model is de blikvanger van elke badkamer. De TV is waterdicht en heeft een verwarmd scherm tegen condensvorming. Het Wipod music center is de waterdichte badkamer radio.


Luister naar de radio of de muziek van uw eigen keuze. In enkele uitvoeringen is hij zelfs te koppelen met de TV. Daarmee is deze TV waterdicht bevonden bij besproeiing met een straal water van 1liter per minuut.


Een ander voordeel voor het gebruik in de badkamer is dat deze TV een verwarmd scherm heeft, waardoor deze niet zal beslaan in een vochtige omgeving. Anders moet je op één van de twee locaties twee afst. Dat lijkt me dan op de slaapkamer het handigst.


Dat geld kan ik namelijk goed gebruiken voor alle uitgaven voor de invulling van de nieuwbouwwoning. Badderen, douchen en tanden poetsen doe je allemaal in de badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis. Maar hoe maak je van jouw badkamer nou iets bijzonders? Hoe laat je jouw badkamer bij jouw woonstijl passen?


Laat je inspireren en bekijk allerlei soorten badkamers , kies de stijl van een badkamer die bij jou past en wassen wordt een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts