woensdag 21 maart 2018

Afsluitbare plastic bakjes

Voor 13:bestel vandaag verzonden! Bekijk ook ons aanbod alternatieven: suikerriet, palmbla bamboe en karton Disposables. Nergens goedkoper en alle maten!


Zoek naar plastic bakjes op de nieuwe KensaQ. Heb je teveel gekookt en wil je het eten bewaren?

Dan heb je een fijn bewaarbakje nodig. Bij Xenos vind je allerlei bakjes om je restjes in te bewaren. Deze kun je dan makkelijk in de koelkast of vriezer leggen. Wil je graag een magnetronbakje zodat je het eten van de vorige dag even op kunt warmen? Ook dan ben je bij Xenos aan het juiste adres.


Hier kun je alle soorten plastic zakken bestellen, van handige hersluitbare plastic zakjes tot vacuümzakken. Plastic zakken en vacuümzakken.

Van kleine gripzakjes tot strijkzakken van NASA-kwaliteit, onze gripzakken webwinkel biedt elke soort zak om jouw spullen vers te bewaren of handig bijeen te houden. JavaScript seems to be disabled in your browser. Je kunt kiezen voor geheel rvs, of voor rvs bakjes met een gekleurd deksel. Of bewaar kleine restjes eten in deze bakjes in de koelkast.


Als uw competente partner op het gebied van industriële kunststof. Kunststof bakken met deksel voor veilige opslag en transport. De stapelbakken met deksel zijn uitgerust met kunststof Easy Open sluithendels. Packlinq produceert en verkoopt plastic zakken, header bags, vouwzakken en rechte zakken blanco of bedrukt. Wij zijn jouw webshop voor de mooiste flexibele verpakkingen waarin jij je producten ten toon kan stellen.


Bekijk online het Kunststof-assortiment van Action op Action. Hierbij kunt u denken aan snackbakjes en desertcups, maar ook afsluitbare bakjes hebben we in verschillende varianten. De bakjes van VerpakkingShop. Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment.


Foo non-foo gastro en office supplies.

Kenmerkend voor Engels plastic bakken is het hoge draagvermogen en de stapelbare belasting. Alle stapelbare bakken zijn met hun kilogewicht in liters tot meter hoog te stapelen in de vrachtwagen. Biologisch Afbreekbare afsluitbare sausbakjes nodig? Deze zijn gemaakt van Bio plastic.


Zijn geschikt voor zowel koude als warme sauzen. Transparante bakjes met afsluitbare deksels en beschrijfbare labels. Droog te wissen oppervlak voor het gemakkelijk aanpassen van de labeltekst.


Ideaal voor schroeven en spijkers overzichtelijk te bewaren. Stapelbaar voor een gemakkelijke opslag. Afsluitbare Bakken: „Onze unieke kunststof bakken met slot en spansluiting – Online bestellen bij NORAH PLASTICS ! Ik heb dus de broodtrommel versies met vakjes aangeschaft en we zijn er blij mee en gebruiken ze dagelijks voor het 10uurtje, dus fruit lekker gescheiden van elkaar en ruim genoeg (4vaks bakje en het vaks bakje , beide in bezit dus;)) En voor het 12uurtje, tot sneetjes broo fruit en of een koekje, ideaal (3vaks trommel).


Opslag Transport Lage Prijzen! En uit plastic , gelamineerd materiaal en katoen afsluitbare plastic zakken. Hongkong en india, die respectievelijk , en voorzien van afsluitbare plastic zakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts