maandag 26 maart 2018

Interieurbetimmering

Hij leidt samen met zijn vrouw Geke een. Klussen in en rond het huis, het kost altijd net te veel moeite en tijd. De geur van eiken, robuuste kwasten en de warme uitstraling: hout is een uniek materiaal! Mijn interieurbetimmering kan net dat beetje extra zijn dat u zoekt! Unieke uitstraling van uw interieur.


Het juiste hout kan precies die sfeer creëren waarnaar u op zoek bent.

Ik maak interieurbetimmering , meubels en keukens in elke gewenste stijl, naar uw eigen unieke. Bovendien kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten interieurbetimmering. Interieurbetimmering zorgt voor een unieke uitstraling van uw interieur.


Op zoek naar een strakke, rustieke of romantische ombouw voor uw haard of radiator? Op maat gemaakte, brede vensterbanken voor uw bloempotten, kandelaars of lantaarns? Een ombouw voor uw koelkast of wasmachine?


Wij gaan voor u aan de slag in onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam of komen langs bij u op locatie. Scheeps en interieurbetimmering.

Welkom bij Blok Timmeratelier. We zijn een jong bedrijf gevestigd in Dirksland. Blok timmeratelier realiseert exclusieve interieurs en meubels in de breedste zin van het woord.


Ambachtelijk vakmanschap Soms gaan uw wensen voor uw interieur verder dan een mooie sfeervolle vloer en bijpassende houten meubels. U wilt graag een eenheid in uw inrichting creëren en alles op elkaar afstemmen. Met onze dienst interieurbetimmering zijn wij in staat al uw wensen te gieten in een totaal plaatje.


GPD interieurbetimmeringen maakt kasten op maat voor particulieren en bedrijven in de regio Apeldoorn. Kastenwanden Rudolf de Jong ontwerpt en realiseert in overleg met u boekenkasten, bibliotheekkasten, kledingkasten, kastenwanden van een moderne tot klassieke stijl. Dirk Struiksma is specialist in maatwerk houten vloeren, houten meubels en interieurbetimmering. Wij maken alles van hout, compleet naar uw wens. Stel, de indeling van uw pand is naar wens, maar u mist nog iets.


De juiste afwerking van de verschillende ruimten. Wie snapt wat u bedoelt en kan het óók nog eens tot in de perfectie uitvoeren? Luxe interieurbetimmering Onze ontwerpen zijn altijd exclusief, zowel in de zin van uniek als van uitstraling.


Onze kennis van luxe scheeps- en jachtbetimmering geeft precies dat stukje extra luxe en kwaliteit dat uw interieurbetimmering anders maakt dan alle andere. Maatwerk tot in de laatste hoek’ is één van onze kenmerken. Door de jaren heen is er toch al wel veel meer dan een kilometers kastenwand uit onze werkplaats gekomen, van zeer klassiek met paneeldeuren tot aan modern.

Wij zijn een gespecialiseerd ‘one-stop-shopping’ scheepstimmerbedrijf. Wij doen het allemaal graag voor u. U kunt scheepsbetimmering op een professionele manier laten uitvoeren door D. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van alles wat er komt kijken bij scheeps- jacht- en interieurbetimmering. U vindt ons in Hardinxveld-Giessendam waar u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom bent. Gespecialiseerd in het op maat betimmeren van interieur en exteriuer van uw jacht. Luxe scheepsbetimmering is maatwerk.


Dus overleggen we veelvuldig met u. Zijn alle wensen in kaart gebracht, dan start het ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts