maandag 12 maart 2018

Sigma siloxan topcoat

Bestel Façade Topcoat online. Op werkdagen voor 16:bestel morgen in huis. Bekijk dan snel ons assortiment! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Haal vandaag nog die klusartikelen in huis.


Sigma siloxan topcoat

Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Sigma Siloxan Topcoat Matt. Watergedragen fluweelmatte waterdicht elastisch gevelverfsysteem op basis van UV-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Deze muurverf is uitstekend geschikt om een duurzame eindlaag eindlaag. Lees de volledige productomschrijving. Het dekt de muren af met een microporeuze film die de slagregen tegenhoudt, maar de condensatie die in de muur zit, probleemloos laat verdampen.


Ondergrond- condities Afgebonden, droog en gereinigd tot op de gezonde ondergrond. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Het product camoufleert gestructureerde minerale ondergronden.


Ideaal voor het behandelen van gevels met haar- en krimpscheuren tot een breedte van 5mm. Sterk waterdampdoorlatend. Til overfladebehandling af alle mineralske underlag, samt på overflader med alle typer bæredygtige gamle malinglag incl. Hoog waterdampdoorlatende, dekkende, watergedragen gevelprimer op basis van siliconenhars emulsie.


Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Voor de afwerking van woningen, industriÃle gebouwen en representatieve bouwwer. Toepassing op beton wordt afgeraden! Verklaring van NIBE Research bv Deze verklaring is op basis van het NIBE reglement (kenmerk 7249) voor uitgifte van milieukwaliteitverklaringen, uitgegeven door NIBE Research bv. Het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Farba nawierzchniowa przeznaczona do malowania ścian zewnętrznych w budownictwie mieszkaniowym, przemysłowym oraz przy konserwacji zabytków. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


Sigma siloxan topcoat

Houdbaarheid In gesloten originele verpakking op een koele, droge en vorstvrije plaats tenminste maanden houdbaar. Gebruik: Het hoogwaardig afwerken van gevels. Geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels. Till slutstrykning av alla mineraliska underlag samt på ytor med bärkraftiga gamla färgunderlag inkl. Dock med undantag av blanka och elastiska målningssystem.


U creëert met dit product een microporeuze topcoat die de gevel slagregendicht maakt. Het waterafstotende karakter vermindert bovendien de kans op aangroei van micro-organismen. Toch is deze afwerklaag sterk waterdampdoorlatend.


In het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder. Spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts