woensdag 12 november 2014

Klassieke woning

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt!

Vind alles snel en eenvoudig in één handig overzicht op jouw Startpagina. Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Een overzicht van onze klassieke woningen en basis prijzen.


Scrol naar beneden voor onze diversiteit aan klassieke woningen. Statige huizen, mooie notariswoningen en imposante dijkwoningen. Dit kunt u verwachten van de klassieke bouwstijl. Wij ontwerpen graag klassieke woningen , omdat ze vol prachtige details zitten en het fijn is moderne gemakken met een klassieke stijl te combineren.


Deze royale villa is opgezet als een klassiek statig herenhuis met typische jaren dertig stijlkenmerken zoals de grote overstekken, de hoge witte kozijnen met luiken, een fraaie ruime entreepartij en een zonovergoten overkapping. Een klassiek principe vernieuwd en vertaald naar KAMPA energie-plus- woning.

Als ode aan de zuidelijke vakantieresorts. Met overdekte en vrije terrassen voorzien van een riant uitnodigend schilddak. Blauhuis giet deze klassieke woningen echter in een modern jasje. De kamers van een klassieke woning herinneren door de hoge schuiframen aan een herenhuis of notariswoning. Kenmerken klassieke woning.


Maar dit is wel een erg breed begrip, terwijl bij een klassieke woning juist de details de uitstraling bepalen. Daarom is het zo belangrijk dat u een klassieke woning op maat laat ontwerpen. Variahuis is graag uw bouwpartner wanneer u zelf een klassieke woning wilt bouwen.


De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Populairder dan ooit: een echt klassieke woning met karakter en het liefst vol met authentieke elementen.


Dit is de stijl die de meeste mensen op dit moment graag zien. Het is de kunst om ook in een mooie klassieke woning een eveneens klassiek interieur met karakter te bedenken. Zoekt u inspiratie voor het bouwen van een eigen huis op een bouwkavel? Kijk en vergelijk hier alle huizen op een rij, zoals landhuizen, notariswoningen en boerderijwoningen. Opzoek naar een specifiek product of dienst?


U vindt alle categoriën op onze website. Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws!

KLASSIEKE HUIZEN VAN VARIAHUIS. Wilt u graag een klassieke woning laten bouwen? Kies dan voor één van de klassieke huizen van VARIAhuis. Als onderdeel van bouwbedrijf ter Harmsel in Rijssen zijn wij thuis in alle segmenten van de bouw.


Het herenhuis in klassieke uitvoering is voorzien van een schildkap. Klassieke woning gebouwd door Groothuisbouw. De woning en garage met plat dak zijn verbonden door een sluis. De gevels zijn wit gestuct en uitgevoerd met louvre luiken.


Tijdens deze periode werd er veel aandacht besteed aan de detaillering. Daarnaast herken je klassieke woningen aan hun elegante uitstraling. Het is een nieuw bouwhuis deze prachtige woning ! Toch is deze woning van een veel hogere kwaliteit als het gaat om de moderne wooneisen, niet geheel onlogisch natuurlijk, want dit is een ultramoderne woning. Deze klassieke woning hebben wij gebouwd in Numansdorp. Opvallend aan de woning zijn de vier dubbele dakkapellen, de veranda en de grijs genuanceerde gevelsteen.


Een woning met een bepaalde grandeur en uitgevoerd in een duidelijke herkenbare architectuur, scharen we onder de klassieke bouwstijl. Vaak zijn dit woningen met een statige, elegante uitstraling versterkt door de strikte symmetrische opbouw. De bouwstijl kent veel aandacht voor de detaillering, resulterend in een huis met karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts