dinsdag 18 november 2014

Kentekenplaat sticker

Bekijk de teksten of maak ze zelf en bestel ! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Vaak staat daar al wat reclame en dergelijke op, en deze stickers plakt u daar makkelijk overheen. Dit kan met een eigen verzonnen tekst kentekensticker, maar uiteraard ook met een design dat we al voor u verzonnen hebben. Bestel snel en tover een glimlach op het gezicht van uw mede- weggebruikers!


Onze kenteken- stickers zijn er al vanaf € 99.

Deze kenteken stickers zijn bedoeld om onder het kenteken te plaatsen. Stickers kenteken stuks met eigen tekst vanaf € 9 tekst sticker nummerbord voor bedrijf of particulier. Tevens hebben wij flinke staffelkortingen als u meerdere kenteken stickers besteld.


Het is niet zomaar toegestaan om stickers op nummerborden te plakken. En de nummerbord stickers mogen officieel ook niet gebruikte worden als vervanger van de originele nummerborden. Kentekenplaathouder Sticker.


De sticker kan namelijk in alle mogelijke PMS kleuren met tekst en logo worden bedrukt. Zelfs de achtergrond kan een kleur krijgen. Bij ons worden de houders niet beplakt met folie of stickers.

We printen met een digitale UV printer rechtstreeks op de houder. Hiermee voorkom je dat een sticker van de houder afrolt of beschadigt. De inkt die we hiervoor gebruiken is van een hoogwaardige kwaliteit. Je auto kan rustig door de wasstraat, daar heeft de houder geen hinder van. Als er een aanhanger of een fietsendrager achter de auto zit met een witte kentekenplaat moet er een NL sticker op de fietsendrager of de aanhanger, dus niet op de auto.


Op veel fietsendragers is geen plaats waar u een NL sticker kunt plakken. Dit zijn stickers , bedoeld voor op het frame te plakken waarin uw nummerplaat geklikt is. Het zijn dus niet de complete nummerplaten en ook niet de frames. Maar een mooie gedrukte sticker die precies op de onderstaande maat gemaakt is zodat deze mooi passen op het frame onder uw nummerbord.


De kleur van deze sticker is blauw met witte letters en gele sterretjes. Voeg je eigen foto's en tekst toe. Deze stickers zijn eenvoudig te plakken en ook altijd weer eenvoudig te verwijderen.


Wat kan er zoal op een houder geprint worden? Deze nummerplaat stickers zijn UV en Waterproof. Wij voorzien de print van een beschermende transparante laminaat. Verander jouw nummer plaat makkelijk met deze funny kentekensticker.


Vaak als je een auto koopt zitter er al nummerbordstickers op, deze sticker kun je daar gewoon over heen plakken. Voor 17:besteld is morgen in huis Lage verzendkosten RDW kwaliteit. Nu gratis bij aankoop van een elektrische kinderauto.

De kenteken stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarmee bestand tegen water en UV. Een Ontwerp je eigen kentekenplaat sticker koop je eenvoudig vanaf € online bij Stickermaster, ⭐ Snelle levering ⭐ Achteraf betalen ⭐ Top kwaliteit. Nummerbord sticker – kentekenplaat sticker met uw eigen tekst of uw eigen nummerbord in het lettertype zoals in het voorbeeld. In de stijl van een Nederlands nummerbord. Standaard worden de stickers met een gele achtergrond gelever ze zijn echter in verschillende kleuren leverbaar.


U kunt uw gewenste kleur hieronder aangeven. Is voor het buitenland (Europa) een NL-aanduiding (bv sticker ) verplicht op een fietsendrager op de trekhaak? Zo ja, waar moet die op fietsendrager worden bevestigd?


Op mijn fietsendrager is er naast de witte kentekenplaat geen ruimte om een NL- sticker te plakken. Als je een oudere spinder hebt, kan je net een kleinere NL sticker boven je kentekenplaat plakken. De nieuwere met de ronde hendel daar helaas niet.


De meest voorkomende kentekenplaat is geel met een zwart kader en een blauw vlak met het Europese Unie (EU)-symbool en het NL-teken. Iedere plaat heeft een unieke code en echtheidskenmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts