donderdag 20 november 2014

Tenco teervervanger

Tenco teervervanger

Voordelig online bij Agradi. Deze kan afgewerkt worden met de Bottomcoat Brons, voor eventuele aangroeiwering. Een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Bestel voordelig en een ruim aanbod Onderwaterprimers of Onder water coatings (component) voor boot, schip of jacht. Teervervanger voor gebruik onder de waterlijn.


Hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen. Met deze ijzercoating bescherm je je hekken, palen, muurankers en auto-onderdelen tegen roest. Tenco bottomcoat teervervanger liter. De coating hecht direct op oude teer- en bitumenlagen en opgeruwde verflagen.


De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. Uitstrijkvermogen ca 10m² per liter. Bekijken als Rooster Lijst.


Tenco teervervanger

Nu nog wachten op eem nieuwe schroef. OAF Houtteer - prachtige teervervanger voor hout. Wij hebben ons assortiment OAF verfproducten opnieuw uitgebreid! Hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen.


En klopt mijn vermoeden dat de huidige teervervangers niet vergelijkbaar zijn met de soorten van vroeger? Ik weet dat er grote verschillen zijn tussen de nieuwe en oude soorten mbt het milieu. Graag dan ook de tips en aanbevelingen! Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Tenco teervervanger

Zwarte teervervanger voor gebruik onder de waterlijn. Bottomcoat kan probleemloos over bestaande teerlagen worden aangebracht en biedt een prima bescherming tegen. OMSCHRIJVING Tencogarant zwarte Lak is een zuur- en alkalibestendige zwarte lak welke eenvoudig is aan te brengen en het is gemakkelijk in onderhoud. Door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijdert. De hechting en de duurzaamheid zijn minder dan bij teer.


Belangrijk zijn de eigenschappen. De teervervanger voor plinten moet dampopen zijn, zodat het opgehoopte vocht kan verdampen. Volgens mij is het betreffende product een teervervanger en hoofdzakelijk bedoeld voor stalen schepen. Ik zou eerder (na gedeeltelijk kaal maken) een primer als primocon gebruiken met als toplaag een harde antifouling op koperbasis. Gronden en aflakken met dezelfde verf.


Speciaal in de Langedijker koolvletkleuren Rood of Groen. Hermandix Impraline zwarte teer is een impregnerend product en geschikt voor onderhoud en bescherming van onder andere bielzen en rolborders. Bladdert niet en geeft daarnaast een mooie zijdematte eindlaag.


Deze teervervanger van Hermandix dringt tot diep in het materiaal (hout) door en geeft voldoende bescherming. Koop je Dekkende Beits bij Verfwinkel. Verf Leverancier van Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts