dinsdag 11 november 2014

Colorbel glas kleuren

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen!


Keuken interieur accessoires.

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Doordat het verf het glas ondoorzichtig maakt is het geschikt voor vele toepassingen voor zowel binnen en buiten.


AGC bepaalt de kleur vanaf de glaszijde (gezien door mm blank float glas ),. Dankzij deze behandeling heeft het nog meer weerstand tegen thermische invloeden. De kleur wordt vanaf de glaszijde (gezien door mm blank float glas ) bepaal precies zoals u deze in de uiteindelijke positie waarneemt.

Voor dit product geldt een korte levertijd. Colorbel kleuren zien op helder glas van mm dik. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende service. Emaillaag behandeld op hoge temperatuur.


Er zijn meer kleuren dan zwart! EMALIT EVOLUTION is beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. Het is ondoorzichtig en verkrijgbaar in standaardkleuren. Dit glas , dat aan één zijde volledig gehard is door inbranding met.


Daarnaast is het in elke gewenste RAL kleur verkrijgbaar. Een glasplaat is van zichzelf een beetje groen. Dus een lichte kleur die achter glas wordt gespoten, zal aan de voorzijde iets afwijken.


Het resultaat is een veiligheidsglas met een optimale mechanische weerstand en gegarandeerde kleurenstabiliteit. De kleurechtheid van het glas blijft hierdoor jarenlang heel goed. Door de esthetische, technische en energetische eigenschappen van AGC- glas zijn de toepassingen eindeloos Architecten en designers kunnen door het rijke gamma hun creativiteit vorm geven, met licht spelen, comfort garanderen en zorg dragen voor het milieu.


Geëmailleerd glas is een voorgespannen beglazing die keer sterker is dan een normale beglazing. Hiermee behoort dit glas tot de categorie veiligheidsbeglazing.

Het geëmailleerde glas is duurzaam. Bij glazen keuken achterwanden groter dan madviseren wij 8mm dikte toe te passen. En mog eens gemakkelijk online te bestellen. In combinatie met doorzichtbeglazing kan een volledig glazen gevel worden gecreëerd. Afhankelijk van de gebruikte kleuren kan een optimale harmonie of juist een contrasterend effect worden verkregen.


Ook in het exterieur, gevels, neemt de vraag naar kleuren toe. Daar zijn vele materialen en mogelijkheden voor, maar glas heeft nu eenmaal z’n toegevoegde waarden in helderhei duurzaamheid en onderhoud. Gekleurd glas ook wel vaak colorbel genoemd.


Gespoten op gewenste Ral kleur. Deze beglazing in enkele uitvoering of in dubbel glas verwerkte uitvoering wordt gehard door. Ook te gebruiken als gevelbekleding.


Wij leveren uw keuken glas in elke gewenste RAL kleur standaard op extra helder glas. In ons kleurenlaboratorium ontwikkelen wij alle mogelijke kleurnuances voor. Ook hiervoor hebben wij een compleet. De standaarduitvoeringen zijn bijvoorbeeld de OLP1t.


Beide worden geleverd met een door u gewenste schroeflengte (dit is afhankelijk van het houten rachelwerk waar het glas op wordt gemonteerd). Kleuren glas - Glas -in-lood-online. U heeft de keuze uit verschillende kleuren van een hoge kwaliteit gehard glas. Bijna alle ral kleuren zijn te maken.


In onze showroom hebben we een opstelling met verschillende kleuren , zodat er voor iedere keuken wel een passende kleur beschikbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts