dinsdag 21 maart 2017

Muursticker dolfijn

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Meubels voor de laagste prijs. Vrolijke muursticker dolfijnen.


Met deze dolfijnen muursticker vrolijk je de kinderkamer muur op.

Het aanbrengen van deze muursticker is eenvoudig en kan in één geheel. Kies je eigen formaat muursticker dolfijnen. Deze sticker is ook leuk om te combineren met een eigen naam muursticker.


Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen resten achter bij het verwijderen. Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art.


Onze dieren muurstickers zijn perfect als u alleen woont.

Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers. Je krijgt er zeker geen spijt van. Als je slim bent dan bestel je bij je muurstickers ook een rakel. Een rakel is een hulpmiddel om te zorgen, dat je eventuele luchtbellen kunt wegwrijven maar ook dat je de muursticker goed kunt aanwrijven op de ondergrond.


Dit ontwerp bestaat uit prachtige dolfijnen waar je lang van kunt genieten. De vissen hebben beide hun mond open waarin de tandjes mooi en goed te zien zijn. De kleur van de dieren zijn grijs en deze zijn in prachtig helder blauw water. Afmeting per muursticker patrijspoort: 33xcm.


In totaal is de oppervlakte dus 66xcm. Muursticker schilderijen: Patrijspoorten, dolfijnen , zee, onderwater. Herpositioneerbaar, laat geen lijmresten achter. Hecht op iedere schone, gladde ondergrond.


Klik voor andere ondergronden, adviezen en tips: Product. Is uw zoon of dochter groot liefhebber van dolfijnen ? Dan is muursticker ‘dolfijn met naam’ zeker iets voor uw kind.

U kunt deze muursticker aanschaffen om de slaapkamer van uw zoon of dochter net wat meer sfeer te geven. Plak de mooie sticker op de muur en die saaie, lege wand in de slaapkamer ziet er direct een stuk mooier en gezelliger uit. Kies uit producten vanaf € 140.


Deze muursticker is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Wanneer je liever een andere maat zou willen hebben is dit geen enkel probleem. Stuur ons een bericht met de juiste afmetingen. Kijk door de patrijspoorten van dit sticker paneel naar dolfijnen , vissen, een oud wrak.


Ervaar het gemak van een muursticker en de sensatie van fotobehang. Met dit zelfklevende muurdecoratie paneel geeft u de kinderkamer en onderwaterkamer snel een stoere look. In één keer een hele vrolijke dieren kamer.


Hier hebben we gekozen voor een naam, beginnend met de letter van het dier op de muursticker , maar uiteraard is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts