maandag 13 maart 2017

Bedsprei wehkamp

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Gratis bezorging en gratis retour. Al je favoriete merken op één plek. Gereedschap, meubels, accessoires. Alles op voorraad dus snel bezorgd.


Vind spreien voor bed als je nu zoekt. Zoek informatie over Finecomb. Er valt dus heel wat te kiezen bij Wehkamp als je een plaid wilt kopen. Merken als Essenza, Vandyck, HKliving en Bloomingville zijn slechts het topje van de ijsberg.


Onze gewatteerde bedsprei is een makkelijke manier om warm te blijven tijdens koude nachten. Het dubbel gekleurde ontwerp in combinatie met de gestikte ruiten maakt de sprei een perfecte, decoratieve toevoeging aan iedere slaapkamer. De verfijnde microvezel is zacht bij aanraking en voelt comfortabel aan op de huid. De bedsprei heeft een dunn. Dit sprei Montana komt uit de Damai collectie.


Bedsprei wehkamp

De sprei is gemaakt van 1 polyester en voelt zacht en glad aan. De basiskleur is zand en de achterkant heeft een lichtere stonewashed kleur. Door de neutrale kleur en de afwerking aan weerszijden kan de bedsprei aan beide kanten gebruikt worden. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien.


Bedspreien beschermen dekbedden en kussens. Het is goed om te weten dat je bij wehkamp. Voor je het weet kun je genieten van jouw frisse, nieuwe beddengoed!


Bedsprei wehkamp

De dagelijkse start is natuurlijk een stuk fijner als u dat in een omgeving doet die past bij uw persoonlijkheid. Misschien kunt u niet meteen de slaap vatten en wilt u eerst nog wat lezen of televisie kijken. Onder de bedsprei van uw keuze wordt dat een stuk aangenamer. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Lange dagen op meubelboulevards zijn voorbij, net als lange levertijden op je nieuwe meubelen. Bestel je namelijk vandaag voor 23:uur bij wehkamp , dan heb je het bijna altijd de volgende dag al in huis. Ontdek onze verrassende collectie mode, wonen, beauty en meer. Wat is het toch zalig, om na zo’n lange dag in bed te kruipen, onder je heerlijk warme lakens en je nog warmere sprei.


Bedsprei wehkamp

Een sprei geeft immers een luxe uitstraling! In ons assortiment spreien van hoge kwaliteit kies je de bedsprei van jouw dromen! Ontdek sale aanbiedingen online Mooie bedspreien die precies bij jouw slaapkamerstijl passen! Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil.


Er zijn bedspreien die de afmetingen van je bed hebben en dienen dus echt als bedsprei. Hoewel je ze natuurlijk ook kunt gebruiken voor op de bank of tijdens een lange reis in de auto of het vliegtuig. Natuurlijk is een bedsprei niet alleen handig, het zorgt ook nog eens voor een sfeervolle kamer. In de online shop van de Bijenkorf kan jij je hart ophalen aan prachtige bedspreien van hoogwaardige kwaliteit. Rode Spreien koop je eenvoudig online bij bol.


Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen op bedspreien. Wist je dat een mooie en kwalitatieve sprei echt niet altijd duur hoeft te zijn? De spreien in ons assortiment hebben altijd een standaard goede prijs.


Daarnaast geniet je het hele jaar door ook nog eens van speciale aanbiedingen en acties waardoor er hoge kortingen op de spreien zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts