donderdag 27 december 2018

Latex afbijt

Latex verwijderen van een bakstenen muur lijkt een hele klus. Met afbijtmiddel is het echter zo gepiept. Wie met afbijtmiddel werkt, moet zich echter wel goed beschermen.


Ook moet je weten welke stappen je precies moet doorlopen voor het verwijderen van muurverf van een buitenmuur. In dit blog lees je hier alles over! Onze ervaring is dat de meeste verven wel goed te verwijderen zijn door Super Afbijt.

Er zijn verschillende verven die inderdaad moeilijker verwijderbaar zijn, bijvoorbeeld lijnolieverf of cellulose lak. Ook kan het zijn dat de lagen verf niet perfect aan elkaar hechten waardoor de afbijt niet verder indringt en zijn werk niet optimaal kan doen. Zijn de vlekken zeer hardnekkig? Met verfafbijt verwijder je krachtig vele verfsoorten, vernissen en latex.


Het afbijtmiddel verwijdert tot wel tien verflagen in een keer. Lakweg afbijtmiddel verwijdert volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating) en behoort het verwijderen van muurverf, lijmresten, graffiti ook tot zijn kwaliteiten. Vista Lakweg Afbijt is biologisch afbreekbaar, PH-neutraal en is methyleenchloride en NMP-vrij. Weet u niet helemaal welke afbijt u dient te kiezen?


Tevens kan dit product worden gebruikt op steenachtige ondergronden.

Super Afbijt is toepasbaar op alle houtsoorten, metaal, glas, steen en aluminium. Alabastine Superafbijt verwijdert snel en grondig vele. Deze afbijt verwijdert meerdere lagen in keer! Kan ook gebruikt worden op steenachtige ondergronden. Voor het beste resultaat dekt je het ingesmeerde oppervlakte af, zo kan het oplosmiddel niet verdampen en blijft het langer werken.


Snelwerkend veilig biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor het verwijderen van o. Remopaint C is een snelwerkend afbijtmiddel, geformuleerd uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord o. Je kunt er tot wel lagen in één keer mee verwijderen. Dan moet je eerst de oude verf verwijderen. Dit is noodzakelijk om de eventueel achtergebleven witkalk vast te zetten, anders heb je de kans van plaatselijke onthechting van de latex. Als dat allemaal gebeurd is kan je weer het plafond oversmeren met een goed merk latex.


Progold Afbijtmiddel verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Zoek je een supersterk afbijtmiddel? Progold is het professionele merk onder de vlag van Sigma Coatings. Profi-Stripper Afbijt is een extreem krachtig vloeibaar afbijtmiddel op basis van dichloormethaan, mierezuur, ethaan en dodecylbenzeensulfonzuur. Deze vloeibare afbijt is zeer sterk en verwijderd poedercoating, dikke verflagen en 2K lakken.


Beter voor uzelf, voor het milieu en het voldoet aan de hedendaagse wetgeving. Heb je een vraag stel deze dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Deze verfafbijt is toepasbaar op alle houtsoorten, metaal, glas, steen en aluminium. Je kunt hierbij denken aan vernis, latex , lakverf, muurverf of componentenlak. Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder latex - muurverf, met een keus uit sikkens muurverven. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Bekijk de categorie klussen op hema.


Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Latex muurverf is eenvoudig van kunststof kozijnen te verwijderen met nagellakremover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts