dinsdag 11 december 2018

Painting the past sealer

Onze Sealer is een transparante lak die geschikt is voor wanden, houtwerk en andere geschilderde ondergronden. De sealer wordt veel toegepast op de achterwand in keukens zodat het extra afwasbaar wordt en de vetvlek kan niet in de verf dringen. Ideal zum Beispiel anstelle eines Fliesenspiegels in der Küche oder als Zusatzschicht im Treppenhaus, auf Fußleisten oder auf dem Boden. In 2-dünnen Lagen aufgetragen sind die Oberflächen abwaschbar und gut zu reinigen.


Painting the Past – Sealer. Door het transparante uiterlijk blijft de ondergrondkleur behouden en zorgt u wel voor bescherming.

Zorg tijdens het aanbrengen voor een goede ventilatie. Bestel online of bezoek de locatie. Perfect voor binnenmuren en plafonds. Door de afwasbaarheid ideaal voor achterwanden in keukens: vetvlekken kunnen immers niet in de verf trekken! Tevens kan hij op een wand worden aangebracht tot een bepaalde hoogte als lambrizering om dit deel beter te beschermen.


Bv langs trapopgang of in toilet ipv. Uso corretto del prodotto, istruzioni generali. De Sealer heeft een lichte glansgraad.


La vernice è pronta, per l’utilizzo sui mobili non ha generalmente bisogno di essere diluita, aggiungete un goccio d’acqua (solo nella quantità di vernice che utilizzerete) esclusivamente se fate fatica a stenderla.

Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Wahlen Sie zuerst die Farbton: Eggshel oder Matt Lack. Bei Treppenaufgängen, Küchen ohne Fliesenspiegel, rund um den Her an Wänden ohne Fliesenspiegel mit Waschbecken oder in der Lieblingsecke Ihres Vierbeiners können Sie den Sealer verwenden. Auch bekannt als Elefant. Muurverf voor vierkante meter.


Het is natuurlijk onmogelijk om de exacte kleuren op een beeldscherm weer te geven daarom is het raadzaam de kleurenkaart of een proefpotje te bestellen om de kleur te kunnen zien en te kijken wat de kleur doet in uw omgeving. Generalvertretung für Deutschlan Österreich und Schweiz. De sealer is een transparante lak die geschikt is voor op wanden, houtwerk en bestaande muurverf lagen. Het middel wordt toegepast om de ondergrond af te sluiten ter voorkoming van vlekken in de ondergrond.


Dit product wordt dus vooral toegepast boven aanrechtbladen en badkamers. PAINTING THE PAST  Sealer , Wax. Der Sealer wird verwendet um Möbelstücke zu versiegeln! Sealer van painting the past , een transparante lak die geschikt is voor muurverf en houtverf goed afwasbaar vetvlekken dringen niet door.


Naast de krijtverf zijn de kleuren ook verkrijgbaar in houtverf. Ideaal om die oude keukenkast of stoel eens een goede schilderbeurt te geven, zodat hij weer helemaal in je interieur past. Topcoat is speciaal geschikt voor oppervlakte die extra bescherming nodig hebben zoals trappen, vloeren en tafelbladen. De topcoat is extra mat, en kan verwerkt.


In het uitgebreide kleurengamma bevinden zich prachtige kleuren die aan vroeger doen denken maar die voldoen aan de gebruikerseisen van nu.

In onze Winkel te Susteren kunt u terecht voor meubilair in Klassieke en landelijk Engelse Stijl en op maat gemaakte. Mit diesem Schnellmenu wählen Sie die gewünschten Farben schnell und einfach. Infos zu den Produkten und dem bestehenden Händlernetz erhalten Sie online bei PTP Germany oder gerne von uns. Altijd direct uit voorraad uit ons magazijn.


Vandaag besteld morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts